מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום מאיבר המיןבדוי02/08/2009
שלום.
יום שני האחרון אוננתי (ד"א אני זכר :) אך התקשתי לגמור לכן האוננות ארכה יותר זמן והייתה דיי מסיבית מהרגיל .. למחרת שוב אותו הסיפור אך כתוצאה מטיפה יובש שיש לי על איבר המין נוצר שיפשוף\פצע שטחי אדמדם על האיבר שעבר לאחר יומיים בעזרת קרם לחות. עכשיו הבעיה האמתית היא שנראה לי שנוצר לי פצע בתוך איבר המין בקצה שלו, ביום רביעי כבר הרגשתי כאבים כשאני משתין ולא העזתי לאוננן בכלל ושמתי לב גם בבוקר שהשתן מעורבב עם טיפה דם ואף חתיכות דם שהתייבשו . בקיצור מאז ועד עכשיו המצב לא כלכך השתפר אפשר להגיד, כואב לי כשאני משתין כמובן שאני מפחד לגעת בו לא בעדינות יתרהי ואין צורך לציין שאני לא אוננתי כבר ארבעה ימים.
השאלה איזה דרכים אלטרנטיביות יש כרגע מאשר ללכת לרופא תודה רבה ומצטער על אורך ההודעה הרב. :)
נתונים: גיל 17 , זכר מאונן כפעמיים ביום בממוצע לאחרונה יש טיפה יובש על איבר המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוי שלום
מירב שרון03/08/2009אם המצב לא משתפר, אין לך ברירה אלא לגשת לרופא אורולוג על מנת לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)