מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שאלה בבקשהדוד03/08/2009
היום אני וחברה שלי שכבנו אם קונדום היה עלייו תאריך עד 2011 והוא ניקראה וגמרתי בפנים כילו לא ידעתי שהוא קרועה ונכנס בפנים קצת ואיך הוא ניקרעה?
ואחרי איזה שעה ומשהו עשינו עוד הפעם בלי קונדום ולא גמרתי בפנים אבל אמרו לי שיכול להיות מחלות והיא לא עשתה את זה אם אף אחד רק איתי יכל להיות מחלות כמו מה למשל?
ואם היא בהריון יש כזה דבר הפלה טיבעית?אמרו לי אם אני יגמור עוד כמה פעמיים בפנים אז יפול זה נכון
תודה רבהההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
דניאלה פרייפלד03/08/2009לצערי, לעיתים הקונדום אכן נקרע מכל מני סיבות, מתוח מידי,פגום,אומנם היה תאריך טוב (טוב שאתה בודק) אבל אולי זה היה איתך הרבה זמן בחום שיכול לפגע באלסטיות שלו,ציפורנים. ...
אם זו היתה הפעם הראשונה שלה, אין ממה לחשוש ממחלות ממנה.
היא צעירה ובריאה ולכן אין לסמוך על הפלה טבעית!!!!
וגם אין הפלה טבעית "שנעשת" עי חדירות חוזרות.
לחכות יומיים ולקנות בדיקה להריון ביתית!!!!
ובבקשה ממך לא להפסיק להשתמש בקונדומים למרות נסיון הכושל הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דוד03/08/2009ואיפשאר להסייים 2 קונדומים ביחד
כילאו אחד על השני ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד שלום
מירב שרון03/08/2009ברמה הטכנית אולי זה אפשרי אבל מפחית גירוי מיני, כי לא תרגיש אותה. לכן, מספיק קונדום אחד שהוא תקין ולשים אותו בהתאם להנחיות שמצ"ב בדף הנחיות של קופסת הקונדומים. גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון, הקונדום רלבנטי גם למניעת מחלות מין, במקרה שלה אתה הראשון שלה ומה במקרה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם היא הראשונה שלי
דוד04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במצב דומה
מצב דומה04/08/2009ואחרי שנעשה בדיקה ביתית מחר אם הכל יללך טפו טפו כמו שאנחנו רוצים אנחנו ניקח גלולות
רק שלא אני ולא היא מבינים שומדבר בגלולות ... זה מגן מהריון ממש טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון05/08/2009גלולות הכי יעילות במניעת הריון כל זמן שלוקחים אותם באופן סדיר ולא מפספסים או מדלגים על גלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מצב דומה06/08/2009ואיזה גלולות נותנים למישהי בת 16 בדרך כלל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)