גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    נורית
    05/08/2009

אני בת 17 ושוכבת עם חבר שלי. חשבתי להתחיל לקחת גלולות אבל חברות שלי אומרות שחבל לי סתם להכניס הורמונים לגוף. רציתי לשאול אם זה באמת לא כדאי ואולי יש גלולות עם ממש מעט הורמונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

יעל
    05/08/2009

בדרך כלל בגיל הזה מקובל לקחת גלולות אבל לוקחים גלולות עם מעט הורמונים באמת אני התחלתי בגיל 16 לקחת פמינט והסבירו לי שיש בה ממש קצת הורמונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנורית שלום

מירב שרון
    05/08/2009

אם יש לך בן זוג קבוע אז אין חשש מפני מחלות מין, ולכן את מעוניינת באמצעי מניעה מפני הריון לא רצוי . עם גלולות הראש שלך יהיה שקט לגבי זה. אכן מדובר בלהכניס הורמונים לגוף, ואת יכולה להתייעץ עם רופא/ת נשים לגבי האופציות שקיימות בשוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נורית

דניאלה פרייפלד
    05/08/2009

קשה לתת לך תשובה חד משמעית לכאן לכאן....
    יש כמה יתרונות בלקיחת הגלולה:
    אם החבר הוא הפטנר המיני הקבוע שלך (ואת שלו) המין איתו עם גלולה, ספונטאני יותר, מתי שתרצו, איפה שתרצו, מבלי לחשוש שתכנסי להריון!במידה ואת לוקחת אותן לפי ההוראות!!
    יש שאומרים שהכייף קצת נפגע,כי צריך לעצור ולשים קונדום שוב הגלולה מאפשרת יותר חופשיות.
    יש שאומרים שיש פחות תחושה עם הקונדום...
    אלא עיקר הטענות להסיר את הקונדום ולקחת גלולות

החסרונות לגלולות בלי קונדום
    אם החבר לא פטנר מיני קבוע שלך ואת שלו, אתם לא מוגנים בפני מחלות מין!!
    זה בכל זאת, כפי שאת אומרת, הורמונים לגוף, אך אם את הולכת לגינקולוג להתיעצות על איזה גלולות כדאי לך לקחת, הוא יעשה בירור רפואי מקיף, כדי להתאים לך גלולות שמתאימות לך..
    ואת תמיד יכולה להפסיק לקחת אם את חשה ברע, בהתיעצות עם הגינקולוג.
    נכון להיום גלולות אינם גורם סיכון בריאותי לרוב הנשים אם לוקחי אותם לפי ההוראות והתיעצות רפואית.

אם את חושבת שתהיהי איתו לזמן ממושך,אולי כדאי לך לנסות, את תמיד יכולה להפסיק,
    אך בלי קונדום רק אם אתם שומרים אימונים אחד לשני...

אני מקווה שקצת עזרתי לך עם ההתלבטות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהייה נכון להיוועץ עם גינקולוג/ית

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/08/2009

או באופן אישי או דרך פורום המתאים יותר.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו