מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהשירה!!31/08/2007
איך אני יודעת מתי אני גומרת?
כאילו קרה לי כשחבר שלי עשה לי ביד מעל המכנס שהיה רטוב שם למטה..זה אומר שגמרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
מירב שרון01/09/2007תשובה לשאלה הראשונה - איך תדעי מתי גמרת?
לפי אברמוב, אורגזמה היא שחרור חזק ומהנה של המתח וההתעוררות המינית. בדרך כלל נשים יחוו התכווצויות של שרירים שונים בגוף אך בעקר בשרירי רצפת האגן, קצב הלב והנשימה יתגברו, חלק מהנשים יחוו אורגזמה בודדת ואחרות יכולות לחוות מספר אורגזמות באותו אקט מיני.
חווית האורגזמה משתנה משמעותית מאשה לאשה. חלק מהנשים יחוו את האורגזמה כחוויה רוחנית, אחרות יהנו מאבדן השליטה בעוד שנשים אחרות לא יאהבו את תחושת הפגיעות שהחוויה יכולה להעביר.
לגבי שאלתך השנייה - אם היה רטוב שם למטה.. זה אומר שגמרתי?
הרטיבות בנרתיק נוצרה כתוצאה מהגירוי המיני, כלומר קרוב לוודאי שחווית עוררות מינית, ויתכן שאף חווית אורגזמה אך לא ידעת לזהות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)