מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס יבש - כמה שאלותמישהו08/08/2009
שלום, שמי נעמה ואני בת 14 מאלעד .
אתמול,קיימתי מין אוראלי עם בת זוגתי וחבר שלה (אורגייה)
ואז, לפתע פתאום צץ לי גוש אדום מהמנוש.
הרגשתי כ"כ נבוכה ורצתי לשירותים ואז גיליתי שזה רק קטשופ כי עשינו מלחמת אוכל שעה לפני התקרית.
ואז, לאחר שעה של מין אוראלי, הזמנתי את חבר שלי אלי הבייתה והשתמשתי בשיטת ה"מנטוס".
יום לאחר מכן, הפריש משחלתי נוזל שקוף לאחר שאוננתי בפעם הראשונה לבדי.
באותו יום, חבר שלי בא אלי בערב והוא ניסה לקיים איתי יחסי מין רטובים.
אני לא הסכמתי, אז הוא ירד ללמטה [למטה לא למנוש] וכשחזר הוא הביא איתו מלפפון קלוף.
הוא רצה להכניס אותו.. אתם יודעים לאן...
1) האם כדאי לי לתת לו להכניס את הבננה שלו לסל הפירות שלי? או לתת לו להכניס את האוטובוס שלו (יותר כמו סמארט) לחניון שלי??
2) אם צחצחתי שיניים עם שפיך-האם זה יותר טוב ממשחה רגילה?
3) האם מותר לשתות מיץ דגדגנים? -אם כן, זה טעים עם פטל?
4) איזו תנוחה הכי כיפית בסקס לדעתכם?
5) כשטעמתי את השפיך שלו בפעם הראשונה היה לזה מרקם של סחלב ועם מתקתק של תאנים-האם זה אמור להיות כך-הוא גם היה בצבע צהוב.[אני חושבת שזהי היה רקוב]
יום לאחר מכן, קבלתי קלקול קיבה אכזרי
תודה רבה וסליחה על החפירה והשאלות הטיפשיות כי אני ממש סקרנית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשם בדוי שלום
מירב שרון08/08/2009חייבת לציין שהשאלה שלך מלאה במטפורות ובייחוד מטפורות של אוכל (סל פירות, בננה, מיץ דגדגנים וכד') יש לך דמיון עשיר. זה מאוד טבעי ולגיטימי בגילך להתנסות בכל מיני התנסויות, אבל אולי בגיל 14 זה בכ"ז טיפה'לה יותר מדי (גם בת זוג, גם בן זוג, גם אורגיה, גם קיום יחסי מין מלאים ועוד) לאן את רצה? מבחינת החוק את עדיין קטינה.
לכן, בעיניי, זה קצת מוקדם מדי לרוץ לסקס עם חדירה. לגבי השאלה השנייה, תלוי מה המטרה שלך, בשפיך אין פלאוריד, אז אם המטרה לנקות את השיניים כדאי להשתמש במשחת שיניים. ומה זה נקרא "מיץ דגדגנים"? אם הכוונה לאורגזמה נשית עם שפיכה, אין שום מניעה בלטעום מה הטעם, ואת תוכלי להעיד על הטעם. תנוחות סקס זה עניין של טעם אישי, כל אחד/אחת ומה שמתאים לו/ה.
הטעם והמרקם של השפיך הוא שונה ומשתנה מאחד לשני, זה גם מאוד תלוי בתזונה שלו.
ואם למחרת קיבלת קלקול קיבה אכזרי אז אולי הגוף שלך מודיע לך "עד כאן..." כדאי שתקשיבי לעצמך ולגוף שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)