מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בסדר!?טל01/09/2007
אני כבר ממש שוכבת עם חבר שלי והכל טוב ויפה...
הבעיה היא,
כשהוא מכניס את איבר מינו לשלי הוא נכנס כמעט עד הסוף ולא עד הסוף... כשהוא מנסה לדחוף חזק יותר זה ממש כואב.. אין מצב שהקרום לא נקרע עדיין כי אנחנו שוכבים כבר הרבה זמן, רק שהפין לא נכנס עד הסוף כי זה כואב לי מאוד.. הוא נכנס כמעט עד הסוף, שנינו מצליחים לגמור...
למה כל כך כואב לי?
אין מצב שזה הקרום...
אולי בכל זאת, יש תנוחה מסויימת שכואבת? (לרוב אני למעלה..) אבל בכל תנוחה זה כואב ממש, כאילו שיש משהו מבפנים שחוסם...מה זה יכול להיות?..אם הוא יכניס ממש ממש חזק ויכאיב לי אז זה כבר לא יכאב יותר בפעמים הבאות?...
אני ממש לא יודעת מה זה...
זה ממש מתחיל לתסכל..
מה זה אמור להיות?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגזימים לגמרא!! הארבה פעמים להארבה
מישהו01/09/2007נשים לא כואב ביכלל! בפעם הראשונה,החשש שלכן גורם להיתכווצויות בשרירים שבכוס
ויוצר כאב הפחד הוא הגורם בפעמים הראשונות אתן יכולות לעלות על בני זוגכן כדי שיהיה
יותר קל לתת הכי חזק והכאב הפיצפון הזה שאתם מגזימים איתו יעלם כלא היה קצת נועזות
בסקס!!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרירים בכוס מיתכווצים על הזין בזמן
מישהו01/09/2007החדירה ויוצרים כאב לא ביגלל סיבות פיזיולוגיות אלה פסיכולוגיות השרירים האלה
מיתכווצים ביגלל פחדנות ואי פתיחות שלכן אתן כאלה מפחדות מהכאב שאתם מגזימות מימנו
(בימיוחד בתולות) עד שבאמת כואב לכן ויוצרות לחץ בכוס תפסיקו לפחד ככה ולהירתע ממין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אבל אשמח לקבל תגובה ממומחה
טל01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך ממש כאן מתחת
03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מוצאת את תגובתך..אשמח אם
טל04/09/2007תכתבי לי את זה שוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי!! תודה רבה לך...
טל04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)