מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם השיער בגוף.אנונימי10/08/2009
שלום , אני לא בטוח אם זה המקום לרשום את זה אבל אם כן אשמח אם תענו .
אני עוד מאט בן 18 סיימתי בית ספר, ו אני מרגיש שאני שעיר מידי ולא נוח לי עם זה . ברור לי שאני שעיר וזאת העובדה נולדתי להורה שעיר (מה לעשות זה לא משנה) , ובכל זאת אני מרגיש נבוך מאד לצאת לים \ בריכה במצב שיש לי שיער בכל הגוף גב\ בטן \ חזה \ ומה שמפריע לי ביותר זה שיש לי שיער מאד בולט מסביב לפטמה ולכן הסתובבתי עם חולצה בשנים האחרונות . עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לי לגלח \ שעווה בחלק מהאזורים בעיקר באזור הפטמה, אפילו חשבתי על ניתוח אבל חשבתי שזה לא כל כך עוזר . בכל מקרה כדי או לא ? אם כן איך ?
נ.ב - מצטער על ההודעה הארוכה ותודה למי שיוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבות
דניאלה פרייפלד10/08/2009שלום לך
אני מצטערת לשמע עד כמה השערות בגופך מטרידות אותך.
בטח לא קל לך לפעמים...
לצערי שיעור כן/לא הוא ענין חברתי והיום שיער, is not in ,ואתה מבין הנפגעים הרבים...
כדאי או לא כדאי להוריד שערות תלוי רק בך
אבל היום יש כל כך הרבה אמצעים להורדת שיער,
שאם אתה בטוח שהביטחון שלך והדימוי העצמי שלך תלוי בזה...אז כדאי לחשוב אכן על הורדה..
אם תגלח דע לך שאתה די משועבד, זה חוזר מהר ולעיתים יותר ממה שהיה...אבל זה זול ואפשר לעשות יום יום אם צריך...
השיטה היקרה ביותר היא באמצעות לייזר, אך חייבים ללכת למקום מאד מוסמך!!!!! וזה ארוך וממושך אך אמור להיות הכי יעיל...
אני ממליצה ללכת לקוסמטיקאית, לשעווה שגם זה תוכל באיזורים מסוימים לעשות לבד,ולשמוע על דרכים אחרות שאולי קיימות אצלה.
אני חוזרת שאני מבינה את מצוקתך....
האם אתה יודע אם זה הציק לאביך?ולמרות השיעירות שלו הקים משפחה ...
אבל שוב חשוב הדימוי ובטחון העצי שלך!!!
בהצלחה עם ההתלבטות
אני מקוה שעזרתי קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)