חושב על בנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושב על בנים
    י.
    02/09/2007

לאחרונה, כשאני מאונן, אני חושב על בנים. מה זה אומר עלי? האם אני... הומו? האמת, זה די נעים לי ואני גומר טוב, אבל זה גם מפריע לי. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושב על בנים

הוספת תגובה

• זהות מינית

מירב שרון
    02/09/2007

אתה בגיל ההתבגרות ובגיל הזה יש תהליך של בניית זהות מינית, יתכן גם בלבול בזהות המינית. מצד אחד אתה אומר שזה נעים לך ומצד שני זה גם מפריע לך, אתה יכול לפנות לייעוץ מיני כדי לעזור לך לגבש את הזהות המינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודרך אגב

מירב שרון
    02/09/2007

זה שיש לך פנטזיות מיניות לגבי גברים אחרים זה לא בהכרח מעיד על הנטייה המינית שלך, יש לא מעט גברים שמגדירים את עצמם כהטרוסקסואליים ובכ"ז יש להם פנטזיות מיניות לגבי גברים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב תודה

י.
    03/09/2007

הרגעת אותי קצת. האמת, אני נמשך גם לבנות, אבל בעיקר נהנה לפנטז על בנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם בן אדם הייתי במצב רוח לא טוב

המלךך!!!!!!!!
    02/09/2007

תיהיה הומו אחי זה טוב ליהיות הומו גם אני הארבה פעמים נימשך לנערים בגיל שלי
    זה טבעי וגם אם הארבה לא יודו בזה אבל זה קורא ללא קצת נערים... תלך אם זה
    סקס בן גברים הוא מדהים!!! וגורם לגבר תחשות הנאה שבדרך כלל הוא לא מרגיש אם אישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו