מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות דחופות.מישהו11/08/2009
אניי בן 14 וחצי ויש לי חברה שהיא ממש ממש אוהבת אותי ואני בכללל לא בטוח שאני מרגיש אליה משהו.
אתמול דיברנו על סקס והיא אמרה שהיא רוצה לעשות את זה , וגם אני רוצה אבל אני לא בטוח שזה נכון לעשות בפעם הראשונה עם מישהי שאני לא אוהב.
מה אתם אומרים על זה?
איך באמת מרגישים באהבה?
והאם כל אחד בסקס ראשון גומר מהר?
מה בנות יותר אוהבות בד"כ לגען בבן הזוג או שנוגעים בהם בגיל שלי [14 וחצי]??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
דניאלה פרייפלד11/08/2009אתה גדול,חבל על הזמן!!
יש קושי עצום לענות כי אין תשובה חד משמעית!
היום יש ילדים בני גילך שמקיימים יחסי מין מלאים. טוב לא טוב זה כבר עניין פילוסופי ...(למרות שהדעה הרווחת שאתם צעירים מדי).
אבל אני אקח את כיוון ההתלבטות שלך, אוהב?, כלומר תחושות לבך ועצם זה שאתה שואל, אומרים לי שאתה אומר לעצמך שבעצם אתה עוד לא מוכן ללכת עד הסוף!!!
זה אומר לי שאתה עוד לא בשל ואתה מחפש משהו אחר או נוסף ולא רק את החדירה.
אני מציינת חדירה כי סקס כולל הרבה דברים, מפגש גופני ללא חדירה, נשיקות, חיבוקים ,נגיעות כל זה נכלל בסקס...כולל ההרגשות הנלווים.
תנסה לא ללכת עם הלחץ החיצוני נשמע שאתה רוצה להקשיב לפנים שלך...(זה לרוב טוב לכל דבר)
כך בחשבון שאולי היא לא ממש מוכנה אך גם עליה יש לחץ חברתי, אולי כדאי לברר איתה אם יש לכם קשר פתוח למה היא ממהרת.
בכל מקרה מה שתחליט לא לשכח קונדומים.
לצערי אין תשובה מה זה אהבה ,היא מורכבת כל כך, כל אחד יתאר את זה אחרת ..והיא משתנה בזמן הקשר, היא עולה יורדת....
אם יש קשר טוב ! ושני הצדדים רוצים בזאת,זה בסדר לקיים יחסים מלאים בלי אהבה עזה...
אכן לא מעט בנים גומרים מהר בפעם הראשונה מרוב התרגשות,מהלא ידוע ...לא להיכנס ללחץ מזה
זה נורמלי!!
לגבי הבנות כל אחת שונה לגבי מה היא אוהבת איפה ואיך היא נהנת שנוגעים בה .
טיפ- לא למהר לחדור תשקיע בתחושות גוף ההדדיים שלכם תיגע תנשק תלקק את כל גופה והיא את שלך וגם זה אולי לא אפשרי במפגש הראשון שוב בגלל אך בכל זאת תשתדל לאט לאט עד שתגיע לרגע החדירה.שהיא תהיה מספיק רטובה למטה..
רוב הנשים לא גומרות בחדירה הן כן צריכות מגע על הדגדגן.
לא לשכח שלשניכם גוף שלם לפני ה....
אם זאת הפעם הראשונה גם שלה גם היא מתרגשת אולי תהיה מתוחה..
יכול להיות שהפעם הראשונה תהיה קצת על הפנים בנסיון השני כבר התחלתם ללמוד כל אחד על עצמו וגם על השני.
תגובה ארוכה אני מקווה שלא הייתה משעממת ובתקווה שעזרתי לך קצת?
שווה לא לשכוח אמצעי מניעה אם ההחלטה היא עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)