מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבוכה מחרמנות יתרסו אלן12/08/2009
הי, אני בת 15.5, תלמידה מצטיינת אבל כזו שכל הכיתה מתייחסת אליה כאל "יורמית".
העניין הוא שאני ממש לא כזו יורמית, ומוצאת את עצמי מתחרמנת מכל בחור שני שהולך לידי. במצבים מסויימים אני כל כך חרמנית (עדיין בתולה, אגב) שאני מוצאת את עצמי הולכת לשירותים בביה"ס ומאוננת בתא, לבד.
האם ייתכן שאני סוטה או חולת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל עוד את מפנטזת על הדברים הנכונים,
מי?12/08/2009הכול בסדר. לא?
אני מניח שיש הרבה נערות עם תיאבון מיני כזה.
ניסית פעם לדחות את האקט? לוותר פעם אחת? מה קורה אם כן, זה לא עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסו אלן
דניאלה פרייפלד12/08/2009שלום
את ממש ממש לא חולת מין או סוטה
את נערה מתבגרת!! בריאה וזה ממש ממש בסדר שאת עדיין בתולה.
וכל עוד את מאוננת בפרטיות ולא פוגעת, מפריעה לאף אחד תמשיכי.כך גם תכירי את עצמך יותר כשתהיי מוכנה...
תרבותינו ממהרת, במיוחד לצעירים, וזה לא תמיד טוב שצעירים/ות מקיימים יחסים מלאים לפני...........גיל 18+....
הגוף אולי!!! מוכן אך הנפש לרוב אינה מוכנה!!! ואז כעבור שנים עלולה ה"שריטה" המינית (שנעשה בגילאים מוקדמים) לעלות ולהציק!
לחץ חברתי עצום מולך ב"היותך" כפי שאת אומרת "יורמית"...אני מבינה את מצוקתך ואת כאבך
כל מה שאגיד לא יעזור ואולי שמעת הכל. חשוב מאוד שיהיה לך ביטחון עצמי אנא לא לזלזל בערכך.....לא יעזור אם את מרגישה......
אבל זכרי את הברווזון המכואר ותדעי שמספיק אחד שיעריך אותך כפי שאת אחת במינה ולא כמו כל השאר אני משערת שזה רק עניין של זמן....
לגבי האוננות, אם יש לך מקום לפרטיות בבית תשחקי עם זה בתנוחות שונות גם במקלחת תכירי את כל גופך ולא רק שם תסתכלי....ותיהני ובהמשך את כל זה תקחי לזוגיות המינית.
בהצלחה לא קל להיות 15 +* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)