שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    מישהו
    12/08/2009

שלוםם בעוד כמה ימים יכול להיות שאני יעשה את הסקס הראשון בחיי [אני בן 16] אבל אני לא יודע איך להתחיל את הסקס איך אתם חושבים שאני אומור לגשת לבחורה??

האם 13-16 ס"מ מספיק בישביל לפתוח קרום בתולים??

תודה אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/08/2009

שאלה לי אליך, האם מדובר בבחורה שאתה יוצא איתה כבר תקופה, האם היא חברה קבועה שלך? היה רצוי מאוד שכן. למה? כי זה מאוד יכול להשפיע על איך להתחיל את הסקס עם הבחורה. כאשר נמצאים בקשר קבוע, ויש מספיק ביטחון ואמון הדדי, חשוב שתהיה פתיחות, לדבר על זה שאתם הולכים לעשות סקס ולהיערך לקראת זה, לקחת אחריות על הגוף שלכם, להשתמש באמצעי מניעה כגון גלולות ו/או קונדום. קרום הבתולין הנו כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. מאחר וגם טמפון יכול לגרום לכך, אז האורך של הפין כאן זה לא משנה.
    חשוב להקדיש הרבה זמן ואנרגיות למשחק המקדים - לתת לכל חמשת החושים יחס אפשר להכין את האווירה בחדר, להדליק נרות, לשים סנס, לשים מוסיקה מרגיעה, ואז להתחיל עם חיבוקים, נשיקות, ליטופים הדדים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי. חשוב שהיא תהיה מספיק מגורה ושתהיה רטיבות בנרתיק שתקל על החדירה, מומלץ גם בחום להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL ולמרוח על הקצה של הפין ועל פתח הנרתיק. אפשר להקל על החדירה על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד לגודל היקף הפין, מה שמאפשר התרחבות הדרגתית של קרום הבתולין על מנת שלא "יקרע" ולא יכאב.
    חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית עבור שניכם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו