מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בן 17תומר13/08/2009
אני לא יעוד למה לא גודל לי הפין
זה קטן מאוד מבקש תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד13/08/2009תומר, אני מבינה את מצוקתך, אך קשה לענות ל"מאד קטן ...." לדוגמא עם מי אתה משווה?
איזה גודל הוא בזיקפה?
כולנו מושפעים ממה שהולך בחברה והיום הכל גדול! הגודל לא קובע את מידת הגבריות שלך.
וגם הגודל לא אחראי על ההנאה,העצמית שלך או ההדדית, אלא מה אתה יודע לעשות איתו ואם שאר גופך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי לא ממש גדל. זה מבנה הגוף שלי
..13/08/2009זה כמו שיש אנשים שעירים יותר ושעירים פחות. זה לא שהשעיר יותר הוא יותר גבר, זה פשוט עניין של מבנה ואופי של הגוף.
הגוף שלך, כולל האיבר, עבר את גיל ההתבגרות, ובדרך שלו - ולא היה דחוף לאיבר לגדול, ואין בעיה שיישאר ככה כל עוד הוא מתפקד. זו בסך הכול צורה וצריך לאהוב את זה כמו שזה. זה הגוף שלך, ויש לך רק אחד כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון13/08/2009לא ציינת מה אורך הפין שלך. בכל אופן, אתה עדיין בגיל ההתבגרות, בגיל של צמיחה פיזית, וזה כולל את הפין שלך, אז עד גיל 21 יש לך עוד כמה שנים של צמיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הפין
תומר18/08/2009יש לי 12 ס'מ ועובי דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/08/2009הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. יש לך עד גיל 21 לצמוח וזה כולל את הפין שלך. יש כאן גם עניין של גנטיקה, והבדלים גופניים בין אחד לשני, כמו שיש בנות עם חזה קטן לעומת בנות עם חזה גדול אותו כנ"ל לגבי הפין, וזה בסדר וזה בסדר. אתה צריך להיות שלם עם מה שיש לך, ולזכור שוב שמה שלא יהיה ולא משנה לאיזה אורך הפין יגיע, "הגודל לא קובע". רוב הנשים יגיעו לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, אז מה שיש לך כרגע זה כבר מספיק טוב גם ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)