שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    טל
    02/09/2007

אני כבר ממש שוכבת עם חבר שלי והכל טוב ויפה...
    הבעיה היא,
    כשהוא מכניס את איבר מינו לשלי הוא נכנס כמעט עד הסוף ולא עד הסוף... כשהוא מנסה לדחוף חזק יותר זה ממש כואב.. אין מצב שהקרום לא נקרע עדיין כי אנחנו שוכבים כבר הרבה זמן, רק שהפין לא נכנס עד הסוף כי זה כואב לי מאוד.. הוא נכנס כמעט עד הסוף, שנינו מצליחים לגמור...
    למה כל כך כואב לי?
    אין מצב שזה הקרום...
    אולי בכל זאת, יש תנוחה מסויימת שכואבת? (לרוב אני למעלה..) אבל בכל תנוחה זה כואב ממש, כאילו שיש משהו מבפנים שחוסם...מה זה יכול להיות?..אם הוא יכניס ממש ממש חזק ויכאיב לי אז זה כבר לא יכאב יותר בפעמים הבאות?...
    אני ממש לא יודעת מה זה...
    זה ממש מתחיל לתסכל..
    מה זה אמור להיות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• סליחה אבל ניראה לי שקצת הגזמת אם

המלךך!!!!!!!!
    02/09/2007

הכאב טיפה כואב אז מה אל תפחדי ראיתי את ההודעה הראשונה שלך ומה שאמרו לך
    נכון הפחד באמת מגביר את הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אף מומחה לא עונה לי!??!?!

טל
    02/09/2007

זה ממש חשוב לי!!
    וחוץ מזה שאני ממש לא בלחץ! להפך!
    פשוט כשהוא מכניס את זה עד הסוף אז זה מתחיל לכאוב, כאילו יש שם משהו שחוסם מבפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחפי עד הסוף אולי המחסום הזה יעלם

המלךך!!!!!!!!
    03/09/2007

זה קצת יותר טוב מלחקות כל כך הארבה עד שמומחה יענה על זה ואולי זה קרום הבתולים
    לא ממש יודע אבל נסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן ומדובר בוגיניזמוס

03/09/2007

שזה בעברית "התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק". זה לא צריך לכאוב בכלל. כדאי לעשות הפסקה בנסיונות החדירה ולחזור להחדרות אצבע ודברים דקים יותר, שהחדרתם לא כואבת, תוך שימוש בחומרי סיכוך רבים. לאט ובהדרגה אפשר לאחר מכן, ורק אם אין בכלל כואב, לעבור להחדרת פין.

ואם לא הולך לכם לבד - תוכלו להיעזר באנשי מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו