בעיית חדירה עם חברה בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חדירה עם חברה בתולה
    מושיקו
    16/08/2009

אני וחברה שלה בתולים
    שנינו בני 18

אנחנו מנסים לעשות את זה הרבה זמן
    אך איני מצליח לחדור

בפעמים הראשונות שניסינו לא הצלחתי לחדור כאילו נתקלתי במחסום כזה
    אני חושב שזה העצם או משהו
    והיא אמרה שיש לה כאב כזה

בפעם השנייה שניסינו בדרך אחרת לא ניסיתי לחדור יותר מדיי כי שרף לה באזור והפסקנו ואני לא יודע אם אני בכלל בשני המקרים בכיוון הנכון

כי בשני המקרים היא הרגישה כאב שונה
    ואני לעומת זאת במקרה הראשון לא הצלחתי לחדור
    ובמקרה השני לא נכנסתי עד הסוף.

השאלות שלי הן:
    א)איזה תנוחה הכי מתאימה לפעם ראשונה להצלחה בטוחה?
    ב)האם אנחנו בכיוון?כלומר זה ששורף לה זה אומר שאני בכיוון הנכון?או שזה ששורף לה אומר שזה ממש לא ואני סתם מכאיב לה?
    ג)מה אפשר לעשות שהכי פחות יכאב לה?ושנצליח כבר...כי אנחנו מנסים הרבה זמן וזה גורם למריבות רבות אצלנו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית חדירה עם חברה בתולה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/08/2009

אני מבינה ממך ששניכם בתולים והיו לכם ביחד כמה ניסיונות לקיים יחסי מין מלאים ולדבריך לא הייתה חדירה כי "נתקלת במחסום" וכי כאב ושרף לה. בנוסף אתה מציין שבעקבות הקשיים הללו יש ביניכם הרבה מריבות. בתור התחלה אני ימליץ לשניכם לא לנסות שוב לקיים יחסי מין מלאים עם חדירה, כי עבור שניכם הייתה חוויה שלילית עבורה החוויה הייתה כנראה מאוד כואבת, וכל ניסיון נוסף זה כמו טראומה על גבי טראומה לגוף. אני מציעה שתגיעו ביחד למרפאה לטיפול מיני כדי לאבחן ולטפל בבעיה. האם החברה שלך הייתה אי פעם בבדיקה גינקולוגית? האם היא מצליחה להחדיר טמפונים? לפני ניסיונות החדירה, מה היה במשחק המקדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למכתבך:

מושיקו
    16/08/2009

במשחק המקדים אין בעיה...מחדיר אצבעות וכואב לה מעט אבל לא כמו שאני מנסה להכנס...
    ולכן אני חושב שאני הבעיה...
    שאני מנסה להכנס לא נכון

אמור לשרוף לה?או שאמור לכאוב לה?
    עשינו ניסיונות שונים והכאב אצלה היה שונה פעם כאב ופעם שרף...

אתמול ניסינו תנוחה אחרת ובתנוחה האחרת שרף לה...
    עד עכשיו כאב לה והיו לי קשיים לחדור(דעתי היא שאני פוגע בעצם שם והכאב שהיא מרגישה זה שאני מכאיב לעצם)
    ואתמול שרף לה והפסקנו אחרי ניסיון קטן אחד שבוא לא ניסיתי לחדור הרבה (אני חושב שאני בכיוון הנכון הפעם)

ולכן אני שואל את דעצך לדברים הבאים:
    א)מה היא התנוחה הכי נוחה ובטוחה להצלחה?
    ב)מה היא אמורה להרגיש?שורף?או כואב?
    ג)עוד כמה דברים מעבר להמ ששאלתי מנסיונך האישי יוכלו להועיל לנו מאוד

נ.ב
    הריב הראשון היה שאנחנו אפילו לא מנסים ובלל זה אנחנו מתחילים לנסות
    הריבים הם עצבנות בעיקר ונפתרים ומשלימים ישר אחרי

אך אי ניסיון אני בטוח שיגרום לריב יותר קשה
    כי אנחנו המון זמן ביחד כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למושיקו שלום

מירב שרון
    17/08/2009

אם שורף לה בפתח הנרתיק בחדירה עצמה ואח"כ ממשיך לשרוף לה, גם אח"כ כשהיא רוצה לעשות פיפי, אז יש חשד לוסטיבוליטיס - דלקת במבוא הנרתיק, רגישות ואדמומיות באזור של הוסטיבולום (ראה איור של הנרתיק בויקיפדיה). זה ניתןן לאבחון על ידי בדיקה אצל גינקולוג/ית שהוא/היא גם סקסולוג/ית. לכן אני ממליצה לכם לא לנסות שוב לקיים יחסי מין עם חדירה לפני שמגיעים למרפאה לטיפול מיני לצורך אבחון וטיפול בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא

מושיקו
    17/08/2009

לא לא ממש לא...
    שורף לה רק אני מנסה לחדור...זה אומר שאנחנו בכיוון הנכון?
    אמור לשרוף לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דבר איתי!!!!!

חברה של משיקו
    17/08/2009

יא פדחן לא רוצה לדבר איתך יותר איך אתה בכלל מעז לספר את הדברם האישים שלי אתה ממש חוצפן!!!!! אני ואתה גמרנו תסיפור!!!!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו