מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך זה מאחורה.....meee16/08/2009
שלום, יש לי שאלה...
אני וחבר שלי רוצים לקיים יחסים בתחת..אבל אני לא ממש יודעת איך ומה עושים לפני..(חברה אמרה לי שלפני זה חייב לעשות משהו בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח או משו כזה...ולא ממש הבנתי למה היא היתכוונה...ונראה לי שגם היא בעצמה לא כל כך הבינה..חח...)
הייתי רוצה לדעת מה עושים בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח...ואיך כל העניין הזה הולך...
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2009לפני שעושים סקס מאחורה (מין אנאלי) חשוב לעשות הכנה מוקדמת. מומלץ להרחיב באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע. חשוב לדאוג להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. מומלץ להשתמש בקונדום. ניתן גם לעשות חוקן ניקוי בעזרת Fleet enema שניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא מרשם. זה בקבוק פלסטי, גמיש עם פיה משומנת שדוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק. להתאפק חצי שעה ואז לשחרר את הצואה בשרותים כך פי הטבעת מתנקה לגמרי. חשוב מאוד להרפות, לשחרר ולא לכווץ כדי להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)