איך זה מאחורה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך זה מאחורה.....
    meee
    16/08/2009

שלום, יש לי שאלה...
    אני וחבר שלי רוצים לקיים יחסים בתחת..אבל אני לא ממש יודעת איך ומה עושים לפני..(חברה אמרה לי שלפני זה חייב לעשות משהו בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח או משו כזה...ולא ממש הבנתי למה היא היתכוונה...ונראה לי שגם היא בעצמה לא כל כך הבינה..חח...)
    הייתי רוצה לדעת מה עושים בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח...ואיך כל העניין הזה הולך...
    תודה=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך זה מאחורה.....

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/08/2009

לפני שעושים סקס מאחורה (מין אנאלי) חשוב לעשות הכנה מוקדמת. מומלץ להרחיב באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע. חשוב לדאוג להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. מומלץ להשתמש בקונדום. ניתן גם לעשות חוקן ניקוי בעזרת Fleet enema שניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא מרשם. זה בקבוק פלסטי, גמיש עם פיה משומנת שדוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק. להתאפק חצי שעה ואז לשחרר את הצואה בשרותים כך פי הטבעת מתנקה לגמרי. חשוב מאוד להרפות, לשחרר ולא לכווץ כדי להקל על החדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו