מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בסקס במערכת החייסים שלי :|מבולבלת ...17/08/2009
אני בת 18 ואני נמצאת במערכת יחסית כחצי שנה .
אני וחבר שלי שוכבים די הרבה אך במשך כל החצי שנה יצא לי אולי פעמיים לגמור.
אנחנו עושים משחק מקדים והוא מחדיר אצבעות והוא מעקב את הגמירה שלו ככה שהסקס הוא ארוך ומהנא.
אני נמשכת אליו מאד.
אך מדאיגה אותי העובדה שאני לא גומרת.
אומנם לא יצא לי ולו לדבר על כך אבל אני מרגישה ממנו שזה לא ממש נוח לו.
בנוסף.
איבר המין שלו די קטן..
זאת אומרת.. לא שיש לי בעיה עם זה..
זה לא מוריד לי ממנו או משו כזה.
אבל אני חושבת שזה קצת מפריעה לי כשאנחנו שוכבים, אני דורשת ממנו להכנס עמוק יותר כדי לחוש יותר את המגע הפנימי. הוא משתדל ומנסה המון תנוחות אך ללא הצלחה.
תודה מראש על העזרה אמי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמי
דניאלה פרייפלד17/08/2009או קיי אז...
צר לי, אך רוב האחריות לאורגזמה שלך,הוא שלך....רוב הנשים לא גומרות רק מהחדירה אלא אצבע (שלך,שלו) או לשון ,ויברטור,על הדגדגן אך רצוי הכרות שלך עם דגדגנך...
האם את מאוננת?ואם כן האם את מצליחה לגמר?
ציינת משהו מאד מאד חשוב שאת וחברך נהנים!!!!טעות של רובננו לצמצם מין=חדירה =גמירה
את בכיוון הנכון מין=הנאה נכון רוצים גם לגמר....
אך אפשר לגמר וכל השאר היה נכס....אז הנאה הנאה....
טוב שלא העברת לחברך מסר שהפין שלו קטן לך עשית בחכמה!!!!
יכול להיות כשתוכלי לגמור האורך פחות יפריע כי לא ניתן לשנות את האורך,אלא בשינוי כל "הדגם"
עשיתם בחכמה שינוי תנוחות.
לפני שאמשיך הייתי רוצה לדעת לגבי ההכרות שלך עם עצמך(אוננות... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה (:
noam@19/08/2009אני די בטוח שאת לא יודעת שיותר ממחצית אוכלוסיית הבנות לא גומרת מחדירה?
אם אני לא טועה רק כשליש.
את צריכה שיירד לך, שאת תאונני אולי, ואז זה יעבוד.
אין לי עצות לתת לך בקשר לזין שלו. ככה זה, אין מה לעשות ><"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)