מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה קשה בגבריות!י.17/08/2009
שלום,
אני בן 23 השוואתי את גודל הפין שלי בזקפה עם חבר שלי שהוא גם בגילי (23) השוואנו היו עוד 5 בחורות בחדר אני הופתעתי לגלות שבגודל ובעובי ובאורך הפין של החבר שלי יותר גדול משלי.
הושפלתי והובחתי עד לשפל המדרגה. עכשיו אני בדכאון עמוק וכל המעמד הזה פגע לי בגבריות חוץ מיזה שהבחורות צחקו עליי והשפילו אותי גם הן.
רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגיע לגודל שיש לחבר שלי?
ואיך אפשר לדבר עם הבנות אחרי מה שהן ראו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2009אני מבינה שעשיתה השוואה של גודל הפין שלך עם חבר שלך, זה טבעי לעשות השוואות חברתיות מה שלא הבנתי זה איך זה שזה קרה בנוכחות 5 בנות. דרך אגב לא ציינת מה אורך הפין שלך. ככה או אחרת תאחל'ס זה לא ממש משנה מה אורך הפין, כי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא בחדירה עצמה, מה שמחזק את הטענה ש"הגודל ממש לא קובע". זה לא מה יש לך אלא מה אתה עושה עם מה שיש לך. ואם הבנות האלה צחקו אז אלה בנות שאין לך בכלל מה להשקיע בהם אנרגיות נפשיות, הם לא שוות את זה ממילא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחון עצמי ירוד
י.18/08/2009שלום,
איך זה קרה בנוחכות 5 בנות? בערב הן באו אליי לראות סרט עם חבר שלי גם זה התפתח לנושא מניות, אז נכנסנו כולם לחדר שלי אני וחבר שלי אוננו עד לזקפה מלאה אני שם לב שאני כבר הגעתי למקסימום זקפה שלי לעומת זאת הוא הגיע יותר וניסה להרשים את הבנות מעמד זה מאוד מעליב וגם ירד לי במכה אחת הבטחון העצמי
אני לא יודע מה האורך שלו אבל כפי שזה נראה הפין שלי ביחס לפין שלי קטן מאוד
וזה מה שפגע לי בגבריות מול הבנות.
גודל הפין שלי הוא 14 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי.
noam@19/08/2009אני מבין למה הובכת.
אבל אין סיבה... מה שברור שהוריד לך את האגו זה העובדה שהבנות אולי צחקו עלייך, אבל 14 ס"מ זה גודל מכובד, ואין לך מה להתבייש, כי יש המון שיש להם יותר קטן !
זה לא שזה 10 ס"מ. אין לך מה להיות מובך.
אני מבין אותך לגמרי למה הובכת שם באותו המעמד, אבל אתה לא צריך להתייחס לזה שלחבר שלך יש יותר גדול משלך ולהוריד מהערך העצמי שלך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאגו שלי מולו ירד!!!
י.21/08/2009שלום,
אני יציין שוב שאני בן 23 והוא גם בגילי.
לא ירד לי האגו כשהבנות ראו של מי יותר קטן וצחקו אבל אני מבין אותן!
דרך אגב לנער בן 16 יש גודל פין של 14 ס"מ אני בן 23!
לחבר שלי יש "מפלצת" בין הרגליים בהשוואה לשלי.
מאז רגע זה אני עדיין חסר בטחון עצמי.
ויש לי שאלה : למה אני לא צריך להתייחס שיש לו יותר גדול משלי גם אני היתי רוצה כמו שלו וגם לנסות להרשים את הבנות ולצערי לא הצלחתי... ( אם היתי עם בת אחת כן לפני זה אולי היתי מצליח לפני שהיא היתה רואה את של חבר שלי לפי דעתי בחברה של היום הגודל כן קובע לפי מה שראיתי באותו ערב ).!!!
עכשיו : מה אני יכול לעשות?
האם הפין שלי עוד יגדל או שזהוא?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/08/2009אתה לגמרי יכול להרגיע כי הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ אצל אדם בוגר. אז אתה נמצא בטווח הנורמה, ואין לך שום סיבה להרגיש נחיתות כלשהי בנדון. אני בטוחה שבעקבות התקרית הזאת, אתה לא תמהר לאונן לצד גבר אחר בנוכחות חבורה של בנות, כי יש לזה פוטנציאל של פגיעה לאגו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)