גלולות לחברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לחברה שלי
    קיקו
    18/08/2009

אני וחברה שלי התחלנו לשכב ומשתמשים בקונדומים. אני רוצה שהיא תתחיל להשתמש בגלולות אבל היא אומרת שהיא לא מוכנה להכניס לגוף שלה הורמונים כבר בגיל הזה (היא בת 17). באמת יש בגלולות הרבה הורמונים? אולי יש גלולות עם מעט הורמונים או שכל הגלולות אותו דבר? פשוט קונדומים זה מבעס וגם לא נראה לי בטוח כל כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לחברה שלי

הוספת תגובה

• היי קיקו

אורן
    18/08/2009

חברה שלי לוקחת גלולות שלפי מה שהיא אומרת אין לזה הרבה הורמונים .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיקו שלום

מירב שרון
    19/08/2009

אתה יכול להציע לחברה שלך להגיע יחד איתך להתייעצות עם רופא/ת נשים לגבי האפשרויות השונות של גלולות למניעת הריון. יש גלולות עם מינון הורמונלי נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה..

לילך
    19/08/2009

קודם כל קונדום זה די בטוח.
    בנוסף, אתה צריך לכבד את ההחלטה שלה, למרות שהיום יש גלולות עם מעט הורמונים כמו בפמינט, הרמונט וכאלו (גלולות של הדור החדש).
    אתה יכול לומר לה שתלך איתה אפילו לרופא/ת נשים לייעוץ, ואז שהיא תחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו