מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית גדילהסער (=18/08/2009
אני בן 15 ו7 חודשיים ויש לי בעית גדילה גובהי הוא מטר 73 אני דק (במבנה הגוף אבא שלי ואחי רחבים כאלה אני ממש מתבייש בגופי) אבא שלי מטר 90 ואמא שלי מטר 80 ואני ממש נמוך ולא מפותח יחסית למשפחה שלי (אח שלי גדול ממני בשנה והוא כבר מטר 86 שעיר רחב והכול)
ולי אין כמעט שערות ברגלים אחותי היא בת 12 ויש לה יותר ממני ואין לה בכלל הרבה אין לי שערות בפנים. בידיים אפילו בקושי יש לי ממש אבל ממש מעט גם איבר המין שלי ממש קטן משהו כמו 12 ס"מ בזיקפה ואני יגדל רק עג גיל 17 אוטוטו זה נגמר ויש לי גוף של ילד בגיל 12 וחצי אין לי בטחון עצמי בגרוש בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@19/08/2009אני לא מבין למה אתה משווה את עצמך לשאר בני המשפחה שלך.
הגובה שלך בסדר גמוווור לגיל שלך ! מה אתה דואג?
שמע, לא יודע למה אתה דואג שאתה לא שעיר XD עדיף שתהיה פחות שעיר, תאמין לי.
שעירות זה לא הדבר הכי טוב, ועדיף שכשתהיה גדול לא תהיה רחב, שמן ושעיר. אני לא צודק?
תגדל לאט לאט, שיערות גודלות הרבה שנים, יש לך זמן (=
הפין גדל עד גיל 21, ולא עד גיל 17. ככה שאין לך מה לדאוג. הגודל פחות חשוב, יותר חשובים הביצועים.
אני מבין למה אתה חסר ביטחון, דברים כאלה גורמים לחוסר ביטחון, ואם אתה לא בטוח במראה שלך אין לי איך לעזור לך. רק לומר לך שלפי דעתי המראה לא צריך להוריד את הביטחון. תהיה גאה במה שאתה, במה שאתה טוב, במה שאתה עושה ובתחביבים שלך, ואל תייחס למראה שלך שאני בטוח שהוא לא נורא כגורם שמוריד לך את הביטחון ברמה גבוהה כל כך !
יהיה טוב, תאמין לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אכפת לי בכלל מהשעיר
סער (=19/08/2009הבעיה שאני לא גודל זה שאני מטר 73 זה כלום
אני קראיתי על זה המוןןןןןן ויש לי בעיית גדילה את פעם ראית ילד בן כמעט 16 בלי שעיר בידים וברגלים כמעט זה נראה לך הגיוני?!?!?!!?
ממה שהבנתי שגם הפיטמות קשורות ויש לי פטמיה בגודל של ילד בן שלוש אני לא צוחק אני מיואשששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף
סער (=19/08/2009שאנשים שלא מכירים אותי חושבים שאני בכיתה ח ואני ב יא!!!!!!!!!!!! אפילו גם חברים שלי אומרים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי לחלוטין
21/08/2009מה שענה לך נועם נכון לגמרי. גיל 15 הוא ממש תחילתו של גיל ההתבגרות ולא סופו.
אל תשווה עצמך לאחרים (כולל לא לבני המשפחה). 1.73 בגילך זה תקין. איבר המין שלך בגודל מעל לממוצע והשיעור יופיע גם יופיע. קצב הצמימה שונה מאחד לשני ויש כאלו שמתחילים מוקדם - אבל גם מסיימים את התהליך מוקדם לעומת late bloomers אשר מלבלבים באיחור, אך ימשיכו אחרי כולם.
אם אתה בכל זאת חושש שקיימת בעיה רפואית, גש לרופא מתבגרים לבדיקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אוכל בריא ומספיק?
rr22/08/2009יש לפעמים קשר בין התזונה של האדם להתפתחות המנית שלו זה לא רק גנים
יש וויטמנים שקשורים לתהלכים הורמונלים אז תתכיל לאכול בריא: פרות ירקות( אם אתה לא אוכל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לך?! אני עולה לי"א ו-170 ס"מ
נ22/08/2009ואני לגמרי בממוצע של השכבה ואף אחד בחיים לא אמר לי כלום. אתה משווה את עצמך למשפחה שלך, שהם אנשים גבוהים, וזה מה שהורס לך את הדימוי העצמי. גם לי יש ידיים די חלקות, כמה שיערות בלונדיניות וזהו. חוץ מזה גם ראיתי חבר'ה חלקים בשכבה, זה לא יוצא דופן כמו שאתה עושה מזה. בעניין הגודל - גם לי יש בערך 12 ס"מ בזקפה, אבל החלטתי עם עצמי שזה לא מטריד אותי יותר, גם כי זה לא יעזור בכלום וגם כי אין לכך שום סיבה. החלטתי להתייחס לזה בהומור, זה הכי חשוב.
אל תתן לכל השטויות האלה לפגוע בביטחון העצמי שלך. אתה צריך לאהוב את עצמך כמו שאתה, כי הגוף שלך זה אתה ואתה זה הגוף שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין
אור24/08/2009למה אתה מתבכיין אני בן 17 השיער התחיל לגדול לי רק שנה שעברה
והפין מזה משנה הגודל העיקר הביצוע
ובקשר לגבוה יש לי חברים נמוכים ממך
תתעודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה דואג...
תומר25/08/20091.73 זה טובבב!! אני עולה לי"א ואני 1.65 בלחץ ואני לא הולך לגבוהה יותר.. (לפי עקומות גדילה)
ובקשר לשיער.. אל תדאג אתה תהיה הרוב המוחלט של החיים שלך שעיר.. אל תחכה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)