מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומר מהר .למה ?רוני18/08/2009
אני בן 19 ואני גומר מאוד מהר בזמן סקס או אוננות בערך כאחרי דקה .אבל כשאני שותה אלכהל או מעשן חשיש אני גומר מאוד לאט למה זה ככה ? ומה אני יכול לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום
מירב שרון19/08/2009לעיתים אנשים מגיעים לסמים ו/או לאלכוהול על רקע בעיות בתפקוד המיני כי הם חושבים שזה משפר את הבעיה אבל לטווח ארוך זה "גול עצמי", כי משם ההתדרדרות לאלכוהליזם ו/או לסמים קשים יותר יותר קלה ואז יש סיכוי להרבה יותר בעיות בתפקוד המיני. חשוב שפנית עם השאלה הזאת כי אתה יכול לעזור לעצמך להתגבר על הבעיה מבלי "לברוח" לסמים ו/או אלכוהול. יש אפשרות להיעזר בתרגילים שנקראים התחל-הפסק (start-stop) אתה יכול לאתר אותם בגוגל. או לחילופין לקנות לעצמך את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר, ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים, מדובר בתרגילים שאתה עושה עם עצמך על מנת ללמוד איך לשלוט בשפיכה שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
noam@19/08/2009יש כמה שיטות ל"השהיית" הגמירה. כמו למשל לחשוב על דברים לא מגרים. בני משפחה, דברים שמגעילים אותך.
אלכוהול הוא יותר מדכה את הגמירה. בקשר לסמים אני לא יודע..
חוץ מזה, תחשוב על להפסיק לעשן חשיש. תעשה לעצמך קצת חשבון נפש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)