גומר מהר .למה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר .למה ?
    רוני
    18/08/2009

אני בן 19 ואני גומר מאוד מהר בזמן סקס או אוננות בערך כאחרי דקה .אבל כשאני שותה אלכהל או מעשן חשיש אני גומר מאוד לאט למה זה ככה ? ומה אני יכול לעשות ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר .למה ?

הוספת תגובה

• לרוני שלום

מירב שרון
    19/08/2009

לעיתים אנשים מגיעים לסמים ו/או לאלכוהול על רקע בעיות בתפקוד המיני כי הם חושבים שזה משפר את הבעיה אבל לטווח ארוך זה "גול עצמי", כי משם ההתדרדרות לאלכוהליזם ו/או לסמים קשים יותר יותר קלה ואז יש סיכוי להרבה יותר בעיות בתפקוד המיני. חשוב שפנית עם השאלה הזאת כי אתה יכול לעזור לעצמך להתגבר על הבעיה מבלי "לברוח" לסמים ו/או אלכוהול. יש אפשרות להיעזר בתרגילים שנקראים התחל-הפסק (start-stop) אתה יכול לאתר אותם בגוגל. או לחילופין לקנות לעצמך את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר, ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים, מדובר בתרגילים שאתה עושה עם עצמך על מנת ללמוד איך לשלוט בשפיכה שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

noam@
    19/08/2009

יש כמה שיטות ל"השהיית" הגמירה. כמו למשל לחשוב על דברים לא מגרים. בני משפחה, דברים שמגעילים אותך.
    אלכוהול הוא יותר מדכה את הגמירה. בקשר לסמים אני לא יודע..
    חוץ מזה, תחשוב על להפסיק לעשן חשיש. תעשה לעצמך קצת חשבון נפש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו