ילד בן 6 שנחשף לסרט כחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 שנחשף לסרט כחול
    שרי
    19/08/2009

בני היקר ביקר אצל חברו במשך שעה ,כשהחזרתי אותו הביתה שאלתי מה עשה שם ,הוא סיפר לי כי היה עוד חבר של הילד והם לא ממש שיחקו איתו.לאחר מכן הוא העלה חיוך על פניו ואמר כי החבר המארח שם סרט מצחיק במחשב שאם הוריו ידעו הם יכו אותו ויענישו אותו.ביקשתי ממנו לספר לי במה עסק אותו סרט מצחיק והוא תיאר לי בחיוך ובמבוכה כי היו שם אנשים ערומים והם התחברו בניהם והיה מישהו שליקקו לו את הבולבול וכן שהיה שם בובלבול מאוד גדול.באותו רגע הייתי נסערת מאוד ואמרתי לו שאנו צריכים לספר זאת להוריו של הילד שמשקר (ילד בן 7) .קראתי לאימו ושיתפתי אותה התייחסתי לכך שזה מעשה חמור כי הילד משקר להוריו ועלינו לעזור לאותו הילד שלא יעשה דברים נוספים במרמה.
    אני לא יודעת כעת מה לעשות ,התמונות שנשארו במוחו של הילד הם בטח לא יועילו לו.אמרתי שזה סרטים אלימים ומגעילים שאין לכך קשר עם המציאות ולא עושים דברים כאלה.איך אני אדע כיצד זה ישפיע עליו לטווח הארוך?מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 שנחשף לסרט כחול

הוספת תגובה

• O.M.G

בן 11 וחצי
    19/08/2009

מצטער בשבילך מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרי שלום

מירב שרון
    19/08/2009

זה קרה עכשיו מה עושים עם זה הלאה? חינוך מיני מתחיל עוד מהגן ועכשיו יש בהחלט מקום בייחוד לאחר החשיפה לפורנו לעשות לו חוויה מתקנת על ידי כך שתקראי איתו סיפור שמתאים לגילו שמסביר איך ילדים באים לעולם. יש ספר לילדים של גילה ברונר, מטפלת מינית שהייתה שותפה בכתיבה של הספר הזה. טוב שדיברת עם האמא השנייה שתהיה מודעת לעיסוק של בנה בפורנו בגיל 7. הספר מחבר בין אהבה ומיניות ומתאים לגילו. וחשוב שציינת בפניו שהסרט לא משקף את המציאות.

להל הפרטים של הספר:
    ברונר, גילה וחנה ליבנה (2003). אנשים קטנים בבטן. הוצאת ספריית הפועלים. ספר המיועד לגיל הרך ולהורים הרוצים להסביר "איך באים ילדים לעולם?". מעוטר באיורים מקסימים ובשפה ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו