עזרהה !!! דחוףף ! ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהה !!! דחוףף ! ..
    חסוי ..
    20/08/2009

שלום , אני צריכה עזרה בקשר לכמה דברים .. אני בת 16 וחבר שלי בן 18 , אנחנו חברים כבר 4 חודשים ואנחנו ממש מאוהבים אחד בשני , כל הזמן אנחנו מתנשקים ועושים הרבה דברים כאלה ביחד .. ( ועדיין לא שכבנו ) אני מרגישה שיש בינינו ממש כימיה ותשוקה ובא לי לעשות איתו אהבה , הוא ממש חמוד ועדין, והוא לא כמו בנים אחרים ש"משתמשים וזורקים " הוא ממש אוהב אותי ואני חברה ראשונה שלו ושתינו לא מנוסים בזה , אני מוכנה לזה אבל אני מפחדת מהתהליך עצמו ואני מפחדת מהעניין של ההריון למרות שאני יודעת שנעשה את זה עם אמצעי מניעה אבל זה עדיין מלחיץ אותי מאוד , והתהליך הזה - אני מפחדת שזה יכאב מאוד, והדם וכל זה .. אני לא יודעת מה עושים ומה לא עושים , אני פשוט יודעת שאני מוכנה ושבא לי להיות איתו (: אני קטנה בשביל זה ? מה צריך לעשות ?? . אני ממש מפחדת ולחוצה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרהה !!! דחוףף ! ..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/08/2009

אני חושבת שאם יש לך כ"כ הרבה פחדים וחרדות סביב קיום יחסי מין, אז אולי את עדיין לא בשלה לזה וזה בסדר גמור. כשתהיי מוכנה לזה, את תהיי במקום אחר. בינתיים אפשר לעשות הרבה דברים שלא כוללים חדירה, כל מה שנקרא outer-sex כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

חסוי ..
    21/08/2009

כןן אבל אני ממש רוצה לעשות איתו את זה והדבר העיקרי שאני פוחדת ממנו זה ההריון .. למרות שאני יודעת שנעשה את זה עם קונדום , זה עדיין מלחיץ ..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    21/08/2009

אם הדבר היחיד שממש מפחיד אותך זה הריון אז אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים, לציין שאת בתולה ולבקש מרשם לגלולות, כך את לוקחת אחריות על הגוף שלך. את זאת שצריכה להקפיד לקחת יום יום את הגלולות, האחריות לגמרי בידיים שלך. גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון ואם מקפידים לקחת יום יום בלי פספוסים, הסיכוי ל"פנצ'רים" אפסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי ..
    21/08/2009

ההורים שלי לא אמורים לדעת שאני עושה את זה כי הם ממש ייכעסו עליי ,ואני מעדיפה שנעשה את זה עם קונדום במקום להתעסק עם העניין של הגלולות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

דניאלה פרייפלד
    21/08/2009

אני קראתי את הפניות שלך עד כה
    ואני מסכימה עם מירב!
    אני מאמינה לך שאת מאוהבת בו, אבל כפי שמירב צינה ,את לא נשמעת מוכנה ללכת עד הסוף....
    והחשש החזק שלך מהריון, זה, הקול הקטן שמנשה לומר לך עד לא...וניתן לקיים סקס נפלה, במגע גופני הדדי בעירום,ולתת לכם זמן להכיר את תענוגות גופכם (של עצמך ושלו)ופרק זמן זה לחשוב לא בלחץ איך להתגבר עלהחשש מהריון כי כפי שצינה מירב כל אמצעי אחר דרוש התיעצות עם רופאת נשים....(את יכולה ללכת מבלי לידע את הוריך,שזאת עדיפות יותר טובה מלהיכנס להריון, אך חבל!!!!.)
    גם אם תחליטי להשתמש בקונדומים מאד מאד חשוב לקרא את ההוראות,לקנות בבית מרקחת לבדוק תאריך,לפי הגודל הנכון,לא לשמר במקום חם,...ושוב לקרא את הוראות השימוש..

אם את מחליטה שאת הולכת עד הסוף,קחי בחשבון שאת עלולה להיות, לחוצה,( מהחשש להריון...,ועצם העובדה שזאת הפעם הראשונה) וכתוצאה מכך לא תוכלי לאפשר לעצמך להיות במצב שמאפשר לך להרטיב את עצמך בנרתיק והחדירה עלולה לא כל כך נעימה אז רצוי להפסיק להירגע ולנסות שוב.(או שיהיה לך גם חומר סיכה על בסיס מים כמו KY גל)
    '

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחזרה

חסוי ..
    21/08/2009

תודה רבה לכן ,
    אבל אני יודעת שאני מוכנה לזה ..
    פשוט אני קצת חוששת מהריון אבל אני יודעת שנעשה את זה עם קונדום ואני לא רוצה להתחיל עם גלולות .. יש בינינו משיכה פיזית וגם דיברנו על זה והוא אמר שמתי שאני יהיה מוכנה אז מבחינתו זה בסדר ושהוא יחכה כמה שצריך בשבילי.. אני ממש רוצה רוצה לעשות איתו את זה .. תמיד שאני איתו אני כאילו מאבדת את הראש ולא יהיה אכפת לי מההריון באותו הרגע בגלל זה אני חושבת על זה עכשיו .. והשאלה העיקרית שלי זה אם נשתמש בקונדום עדיין יש סיכויים להריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוו קיי

דניאלה פרייפלד
    21/08/2009

קונדמים יעלים כמו כל האמצעי מניעה אם משתמשים בהם כהלכה....
    ודאו תאריך,רק שימוש חד פעמי,להזהר לא לנקב או לחורר עם הציפורנים,לא לשים עליו חומר על בסיס שמן,לא למתוח מדי..
    חשוב להקפיד שהקונדום יישאר עליו כשפינו יוצא מן הנרתיק!!!

יעלות הקודום,כתוב על הקופסא,87% עד 98% ניתן להגביר את היעלות עם משלבים את השימוש
    בו בקוטל זרע.
    חשוב לקרא הוראות

היות והחלטת ללכת עד הסוף ...קחו בחשבון שלקיים יחסי מין, זה כמו ללמד לרקוד עם פרטנר, בהתחלה זה קצת צולע ,אולי לא כל כך נעים, אך עם כל התנסות לומדים יותר ויותר ונהנים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה רבה : )

חסוי ..
    21/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

דניאלה פרייפלד
    21/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו