נורמאלי, מוזר ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמאלי, מוזר ??
    אנונימית..
    20/08/2009

ערב טוב..
    כבר הרבה זמן שיש לי כל הזמן פנטזיות על לראות את חבר שלי מאונן מולי. זה כבר יותר מכמה חודשים כככה...
    אמרתי לו את זה, וגם אמרתי לו שזה יותר מדליק אותי לראות אותו עושה את זה מולי, והוא אמר שאין לו בעיה לעשות את זה....

זה נורמאלי\ מוזר שאני חושבת ככה.. ?

[ד"א, שנינו בני 17.5 ואנחנו כבר שנה וחודש ביחד]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמאלי, מוזר ??

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    20/08/2009

זה מאוד טבעי ונורמאלי לפנטז זה חלק טבעי ובריא של עוררות מינית. כל פנטזיה היא לגיטימית כאשר היא בגדר פנטזיה, לא כל אחד רוצה לממש את הפנטזיות שלו ואם כן רוצים לממש את הפנטזיה אז חשוב שזה יהיה משהו שלא פוגע בך או בסביבה שלך, כל זמן שמקובל על שני הצדדים לממש את הפנטזיה, אז זה לגיטימי. אם זה בסדר מבחינתו לאונן מולך ולך זה עושה לך את זה, אז לכו על זה. לאונן בפני בן הזוג מצריך פתיחות מינית רבה ותקשורת מינית פתוחה, לדבר על זה ביחד כמו שאתם מדברים על זה, זה חלק מהתהליך של בניית זוגיות ומיניות טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית..
    20/08/2009

דבר ראשון תודה על התשובה :)
    דבר שני אנחנו מאוד מאוד מאוד פתוחים אחד לשני, אז ככה שמבחינתו אני לא חושבת שתהיה בעיה כי כמו שהוא אמר- אין לו בעיה לעשות את זה

ליל"ט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה :)

מירב שרון
    20/08/2009

ומאחלת לכם שהזוגיות והמיניות שלכם תמשיך לפרוח. לילה טוב גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו