מאונן עד שיוצת לי הנשמה עזרה ביגלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאונן עד שיוצת לי הנשמה עזרה ביגלל
    מרוקן מנשמה
    04/09/2007

חרה של חיים מעדיף למות להפסיק ליחיות להפסיק תחרה הזה שאיכשהו ניקרא "חיים"
    אני כל הזמן מאונן (למרות שאין לי כימעט זיקפה) ומאונן מרוב שרע לי האינון גורם לי לתחושה
    טובה לכמה שניות כל כך רע לי פעם היו לי חברים היה לי טוב הרגשתי שטוב ליחיות אבל
    מישום מה כבר אין לי את אותםם חברים שנהגתי להיסתובב איתם מישום מה היתנתקנו ואני
    לא מצליח לחזור לזה ושהיתחברנו שוב אם עוד מישהו והיה כיף והרגשתי טוב שוב!!! קיבינימאט
    היתנתקנו איכשהו אחרי תקופה קצרה כבר שנתיים בערך שאני בקושי יוצא מהבית רע לי נימאס
    כל פעם שאני מנסה לשפר את המצב אני לא מצליח כל הזמן משהו מושך אותי למטה כמו
    לתפס על הר אם מישקולות כבדות אני מרגיש חרה אם המצב שלי אני מרגיש שעדיף לי למות
    להיפתר מהחיים אין לי כוח לחרה הזה כל יום חרה לי אין יום במשך שנתיים שאני לא מרגיש רע!!!
    נימאס כל הזמן להאחז לטפס ולנסות לשפר את המצב בבסה הזה נימאס!!! פשוט נימאס לי ואני
    מאונן כי כדי להרגיש טוב יותר ורק יוצא עייף מתוסכל וחסר אנרגיות,המוות זה הפיתרון? אולי
    כדי פשוט לעזוב את זה תחיים או איך שלא קוראים לזה מוות זה מאד דומה למצב שלי רק בלי
    כל החרה הזה!!!!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנייה לעזרה נפשית

מירב שרון
    04/09/2007

ממה שאתה מתאר, אתה שרוי במצב של דיכאון, אינך מצליח לתפקד ביום יום, יש לך מחשבות אובדניות ואתה זקוק לייעוץ נפשי בדחיפות, מומלץ שתפנה לטיפול פסיכולוגי או פסיכאטרי ותקבל עזרה. אתה יכול לצאת מהמצב הזה, אבל אתה חייב לעזור לעצמך ולפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלך אם חברים שהכרת אותם

ישראל
    06/09/2007

ככה עד שאתה תיתרגל
    או שתעבור בצפר

כנמו שאומרים משנה מקום משנה מזל.
    תצא אם בנות
    כידידות...

ברים זה לא הכל
    אל תיהיה מתוסכל אחי...
    יש צבא שם תכיר חברים
    חטיבה תיכון...
    יהיה עוד הרבה לפנייך. !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו