מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מין בעת מחזורדניאל04/09/2007
שלום,
יש לי חברה חדשה שמאוד אוהבת שישכבו איתה דווקא שהיא במחזור, אפילו בשיא של המחזור.
אני אף פעם לא קיימתי יחסי מין עם בת שהיא במחזור!
היא גם לוקחת גלולות נגד הריון ולפי מהנ שאמרה לי אין לה איידס.
שאלותיי:
1. האם טכנית, אם היא שכחה לקחת גלולה, היא יכולה להכנס להריון שאו שבגלל שהיא בימים הבטוחים אין סיכוי שזה יקרה?
2. איזה סכנות חוץ מאיידס וחוץ מהאיסור ע"פ התורה יכולות להיות?
ליתר דיוק, איזה מחלות מין, מחלות זהומיות אחרות יכולות להגרם כתוצאה מזה שאגמור לה בפנים בזמן שהיא במחזור והזרע שלי מתערבב עם הדם שלה בפנים???
הבנתי ממנה שהזיין יוצא דיי חום אבל מעבר לזה אין שעיה אחרת.
אשמח לתשובת המומחים פה כי אני לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה ולעשות שטויות.
מבחינת גועל, בדמיון זה לא מגעיל אותי אבל אני לא יודע מה ארגיש עם הדבר האמיתי.
תודה רבה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם שוכחים לקחת גלולה
יפעת מקלר04/09/2007אפשר להכנס להריון ולכן מאד חשוב להקפיד לקחת אותה באופן קבוע ושזה יהיה באותו זמן (לא פעם בבוקר ולמחרת בערב). בזמן מחזור אי אפשר להכנס להריון,ולמי שרוצה אין כל מניעה לקיים יחסים בזמן הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור לשכב אם בחורה בזמן מחזור !
ישראל04/09/2007אסור !
מהתורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)