צריכה עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בבקשה
    מישהי
    24/08/2009

שלום, אני משתמשת בגלולות בשם הרמונט כבר 11 חודשים ...
    אף פעם לא שחכתי לקחת גלולה אך לפניי כמה ימים שחכתי לקחת ונזכרתי רק ביום שאחרי וכבר עברו מעל 12 שעות .
    כלומר :
    אני לוקחת גלולה כל יום בשעה 9 בערב , שכבתי עם חבר שלי פעמיים והוא גמר בפנים ובאותו היום שחכתי לקחת את הגלולה ב9 בערב . נזכרתי יום למחרת ולקחתי את הגלולה לאחר 12 שעות .
    והמשכתי לקחת גלולות כרגיל באותה השעה .
    אמרו לי שאיני מוגנת ואני צריכה להשתמש בקונדום ,בכל זאת כששכבתי עם חבר שלי הוא לא גמר בפנים .אבל כן הכניס בלי קונדום .
    יש סיכוי להיריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• למישהי שלום

מירב שרון
    25/08/2009

קרוב לוודאי שהיית מוגנת כי עד אותו ערב לקחת את הגלולה באופן סדיר, ועשיתם סקס באותו ערב ששכחת לקחת. אם היית שוכבת איתו מאז ועד היום בלי קונדום אז היה יותר חשש מפני פנצ'ר. טוב שהמשכת לקחת את הגלולה למחרת. אם בכ"ז יש לך ספק, את יכולה כעבור שבוע מהיום שקיימתם יחסי מין לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי למען הסר חשש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי בבקשה

מישהי
    25/08/2009

רשמתי שמאז ששחכתי ועד היום כן קיימנו יחסי מין ללא קונקום אבל ממש לכמה שניות והוא לא גמר בפנים יש סיכוי ? הסיכוי גדול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו