בעיה דחופה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה :(
    שירז
    26/08/2009

כשאני וחבר שלי שוכבים הרבה פעמים לפני שאני גומרת יוצא צליל כזה כמו של "נפיחה" זה כבר קרה כמה פעמים ואני עוצרת את עצמי מלגמור רק בגלל זה...האם זה נורמלי? ממה זה נובע בעצם? ואיך אפשר למנוע את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה :(

הוספת תגובה

• לרינת שלום

מירב שרון
    27/08/2009

יצירת צלילים מהנרתיק כמו שאת מתארת במהלך קיום יחסי מין זה קורה אצל הרבה זוגות ובדר"כ קשור לפיזיקה של חדירה במהלך הסקס. הצלילים הם בראש ובראשונה קשורים לאוויר שנדחף החוצה מהנרתיק בזמן החדירה של הפין. בזמן החדירה האוויר יכול להיתקע בחלק האחורי שלי הנרתיק מאחורי הפין. ככל שהפין חודר עמוק יותר, האוויר בורח מסביב לפין. הצליל שנוצר נגרם כתוצאה מהסטירות של קירות הנרתיק. במילים פשוטות יותר זה כמו בועות אוויר.
    יש גם קשר לתנוחות של הסקס - מה ניתן לעשות על מנת להפחית את זה? אם משנים תנוחות בזמן הסקס, אז להשתדל שהפין ישאר בתוך הנרתיק, כל פעם שהפין יוצא ונכנס מחדש, זה יכול להגביר את זה. מה עוד יעזור? שהפין יחדור באיטיות לנרתיק, זה יגרום לשחרור איטי של אוויר ואז הנפח של הצליל פוחת באופן משמעותי. אתם יכולים לבדוק ביחד באיזה תנוחות זה קורה לכם יותר ולהימנע מאותם התנוחות.
    מקווה שהטיפים האלה יעזרו כי זה מאוד חשוב שאת תיהני מהסקס ותאפשרי לעצמך לחוות אורגזמות מבלי לעכב את עצמך בגלל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו