אני ממש אשמח אם תענו לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש אשמח אם תענו לי!
    רותם ;)
    26/08/2009

אני מגלחת את המפשעה וצמחו לי שערות מתחת לעור במפשעה וזה מפריע לי בעין אני רוצה להיפטר מזה..יש איזה שהיא משחה שיכולה לעזור לי? כי אני ממש רוצה להיפתר מזה(אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי מלא שערות ברגלים שגם גדלות לי מתחת לעור מתחת לעור)

אני ממש לא יודעת לאן לפנות חיפשתי עוד פורומים אני מאוד אשמח אם תענו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש אשמח אם תענו לי!

הוספת תגובה

• שלום

דניאלה פרייפלד
    26/08/2009

לפי תאורך,אם אני לא טועה היות ואת מתגלחת את מתארת מצב שאת רואה את תחילת הצמיחה (המשך ) של אותו שער היות וגילוח אינו מוציא את השיער מהשורש אלא מוריד את חלקו העליון כמו תספורת,שער מגולח חוזר די מהר .אני ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאית לקבל טיפול והמלצה איך להמשיך לטפל בעצמך בדרך אחרת. אם יקר לך מדי, יש בבתי מרקחת עוד אמצעים להסרת שיער.
    תבקשי הסבר מלא איך זה עובד יתרונות/חסרונות/ פגיעות בעור ולכן כדאי בכל זאת שיחה עם קוסמתיקאית. אך לא לקנות ממנה תכשירים לפני שאת בודקת מה יש בבתי מרקחת ומחירים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו

שירז
    26/08/2009

יש פילנג לא לפנים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ להפנות שאלה לפורום להסרת שיער

מירב שרון
    27/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

רותם ;)
    27/08/2009

תודה על התשובות... ודרך אגב אני חיפשתי פורום שיער... וזה אל נראה מקום מתאים כי הם מדברים על שיער שבראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כבר..

יעלה
    28/08/2009

אז היית צריכה לנסות בפורום "הסרת שיער"..
    אבל לצערי גם שם לא המקום כי הם עוסקים בהסרת שיער בלייזר ובמכשירים טכנולוגיים דומים.
    לא מצאתי כאן פורום מתאים. נסי בפורום בנושא באתר אחר.

מהידע שלי.. יש מספר דרכים להסרת שיער:
    1. גילוח והסרת שיער באמצעות משחה (בסגנון אורנה 19 וכדו) - שתי דרכים אלו מסירות את השיער כמו תספורת, "גוזרות" אותו והצמיחה היא מהירה מאוד.
    2. שעווה - כואב ויעיל לאורך זמן, גם יקר יותר - אם את הולכת לקוסמטיקאית (ובאיזור הזה לא תוכלי לעשות זאת לבד, אלא אם את ממש ממש מיומנת..)
    3. לייזר, אינפרא אדום וכדו - יעיל לאורך זמן, מאוד יקר, מתיימר להסיר לצמיתות - אך איני יודעת אם אכן כך הדבר. אני בשלבי טיפול לייזר, הצמיחה מאוד מאוד איטית, בהחלט יש דילול משמעותי של השיער, אך אני עדיין בתהליך (שהוא מאוד ארוך, נמשך על פני שנתיים בערך, טיפול כל חודשיים שלושה) ואיני יודעת אם זה באמת יחזיק לצמיתות..

בכל אופן, בשני הסעיפים הראשונים.. השיער עדיין יכול לצמוח מתחת לעור. זה משתנה מאדם לאדם. נסי את האופציות האלו ותראי איך העור והשיער שלך מגיבים לזה.

אם את שעירה אני ממליצה על הלייזר, אמנם יקר, ארוך, וגם לא נטול כאבים.. אבל זה כל כך שווה את זה שלא צריך להתעסק בזה לעיתים תכופות. (עשי אפילו רק במפשעה, בד"כ יש להם דילים לשחי ומפשעות יחד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלה תודה אבל..

רותם ;)
    30/08/2009

אבל אני מתבישת מקוסמטיקאית.. זה מסוכן אם אני אעשה את זה בשעווה לבד בבית?
    כשאני יהיה מספיק מבוגרת אני אוריג אבל גילי קטן מדי בשביל להוריד בליזר או באינפרא אדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי קוראת לזה מסוכן, אם כי

יעלה
    30/08/2009

1. את עלולה לגרום לעצמך שיטפי דם
    2. קשה מאוד לראות מה קורה שם.. זה תלוי איזה איזורים את רוצה להוריד
    3. אם בכל זאת את מנסה לבד, *הקפידי* שהשעווה לא תמרח לך בטעות על איברים פנימיים.

בכל מקרה, מציעה שתנסי קודם בחלקים קטנים על האיזור שיותר נגיש לך (החלק העליון, המפשעות בחלק העליון וכדו')
    דעי לך, ואני חוזרת.. דעי לך : ) שהקוסמטיקאיות לא מתרגשות מזה בכלל בכלל. הן רואות בנות כמוך בלי סוף. גם אני התביישתי מאוד בהתחלה(כשהתחלתי את הלייזר) אבל באמת שזה הכל בראש, להן זה לא מזיז.

אגב, השבוע הייתי לראשונה אצל מסירה בשעווה. עד עכשיו עשיתי את זה לבד ולקח לי המון זמן, אצלה תוך 7 דקות (בלי הגזמה בכלל) כבר הייתי בחוץ וחלקה משיער. זה ממש שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יעלה את באמת מאוד עזרת לי

רותם ;)
    31/08/2009

? תודה על העזרה שלך! את מאוד עזרת לי ובזכותך יש לי החלטה ללכת לקוסמטיקאית ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו