כמה שאלות לגבי סקס ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי סקס ראשון
    חסוי
    27/08/2009

שלום.
    אני בן 16 וחברתי בת 17.
    אנחנו ביחד כמעט 4 חודשים ומכירים הרבה יותר...
    קיימנו סקס יבש כבר אשרות פעמים...אך עדיין לא ירדתי לה והיא לא לי...
    החלתנו לא מיזמן שהגיעה הזמן להיתקדם...
    ועכשיו יש לי כמה שאלות...:
    איזה תנוחות יהיו מתעימות אם אני רוצה לענג אותה כמה שיותר אך לא לגמור מהר?
    היא משום מה אוהבת אותי מעלה ואני אותה מעליי...איך פוטרים את הבעיה,מה לעשות,להיתפשר?
    ואם אפשר אז בכללי טיפים לסקס ראשון ולסקס אוראלי בבקשה...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לגבי סקס ראשון

הוספת תגובה

• שלום

דניאלה פרייפלד
    27/08/2009

אתה מתאר דיוק מה שקורה להרבה צעירים שעומדים בפני הפעם הראשונה...
    הדרך הטובה ביותר עבורי לענות על לך עי" תאור ...
    יחסי מין זוגי זה, כמעין ריקוד, שכל אחד צריך ללמד את זוגתו...באיזה תנוחה יותר טוב לך וגם לה
    ולכן השמים בגמישות של שניכם הוא הגבול ולאחר מכן מדברים איפה היה לך יותר טוב איפה לי....
    ובמפגש הבא משלבים (להתפשר) את התנוחות של שניכם.... לפעמים זה יכול להיות רק תנוחה אחת שהיא אוהבת פעם אחרת את שלך.....בקיצור אין חוקים יש דגש על מה מהנה אותכם!!!!ופתיחות לנסות ולדבר.....
    לגבי ענוג אישה לרוב הן צריכות יותר תדלוק אך גם זה צריך ללמד (כפ שאתם עושים)
    רוב הנשים גומרות יע" מגע נעימה לשון, אצבע (שניהם,לפי הכרותה עם עצמה) על הדגדגן לפני חדירה ,תוך כדי או בסוף גם את זה תצתרכו ללמד איך היא נהנת הכי הרבה וגם זה פתוח לגיוון....
    לענג את עצמכם לפני החדירה להשקיע על היבש ,לא לשכח את זה גם שלאחר שטעמתם ממלא...
    עכשיו לפעם הראשונה....יכול להיות על הפנים אז להתכונן.....מרוב לחץ אולי תגמור מהר....
    היא מרוב לחץ תהיה קצת יבשה או מתוכה לחדירה...לא להתבעס...להירגע לנסות בשנית.....
    ויכול להיות שיהיה גדול!!!!תתמקדו בהנאה....תנסו לא לתת ציונים...לשים לב לכאב ואם לא נעים לה או לך...לא בכח לא חיבים להוכיח שום דבר....
    ודגש על הנאה הנאה, שגם, לא לשכח, יש עם סקס יבש
    תמיד יש לזכור שיהיו מפגשים "מוצלחים" יותר "ומוצלחים" קצת פחות
    ולא לשכח אמצעי הגנה (לשים קונדום יכול להכינס כחלק מהמשחק המיני שלכם)
    אני מקווה שעזרתי....תהנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו