תהיה לי פעם הבאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהיה לי פעם הבאה?
    מבולבלת ...
    27/08/2009

אני בת 20ולפני מספר שבועות חוויתי את האורגזמה הראשונה שלי.

הלכתי להתקלח והפנתי את זרם המים לדגדגן וזה לא עשה לי כלום...

התסכול הגברתי את הזרם למאוד חזק, והפלא ופלא זה התחיל להיות מאוד נעים מענג ומגרה
    החלו לי רעידות באזור הבטן התחתונה ובאזור הנרתיק.

השאלה שלי היא כזאת,- אין סיכוי בעולם שמגירוי ידני או של לשון אצליח לגמור?

מהסיבה שהגירוי הרבה פחות חזק מזרם המים החזקים?.

האם ייתכן שלא אוכל לחוות אורגזמה לבד או ביחסי מין עם בן הזוגי?

יכול להיווצר מצב שאני לא אוכל להגיע לאורגזה ללא כל עזרה של זרם המים בעזור הדגדגן ?!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהיה לי פעם הבאה?

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    27/08/2009

ממה שכתבת אני מבינה שחווית את האורגזמה הראשונה שלך בעזרת הדוש במקלחת. עצם זה שחווית עם עצמך אורגזמה לראשונה יש לך רצון ומוטיבציה לחוות שוב וזה נפלא וטוב. אני מבינה מדברייך שעד כה, לא הצלחת להגיע לאורגזמה באמצעות אוננות וביחסי מין עם בן הזוג.

יש נשים שמגיעות לאורגזמה עם עצמן ועם בני הזוג. יש נשים שמגיעות לאורגזמה עם עצמן אך מתקשות להגיע לאורגזמה עם בן הזוג. יש נשים שמעולם לא חוו אורגזמה. יש נשים שלא מכירות את הגוף שלהן מספיק טוב כדי לדעת איך לענג את עצמן. יש נשים שלא מרגישות שהן יכולות להשתחרר לגמרי לא עם עצמן ולא עם בן הזוג שלהם. בעצם להגיע לאורגזמה זה שיא האינטימיות, שחרור כל העכבות והמעצורים, וזה לא מובן מאליו אצל לא מעט נשים. אני ממליצה לך להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהם. ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו