מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוע איני מצליחה לגמור ?שירי28/08/2009
אני והחבר כמעט שנה ביחד ומקסיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
יש לנו סקס מעולה אבל אני אף פעם מצליחה לגמור כשאני איתו, רק כשאני מאוננת לבד.
מה הסיבה וכיצד ניתן לפתור אותה ?? זה כבר נהיה ממש מתסכל... אני מאוד רוצה שהוא יראה וישמע אותי גומרת.. ואני גם רוצה לגמור ממנו ולא רק באוננות
אשמח לתשובה , תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי זו שוב אני , עם המשך
שירי28/08/2009אני והחבר כמעט שנה ביחד ומקסיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
יש לנו סקס מעולה אבל אני אף פעם מצליחה לגמור כשאני איתו, רק כשאני מאוננת לבד.
מה הסיבה וכיצד ניתן לפתור אותה ?? זה כבר נהיה ממש מתסכל... אני מאוד רוצה שהוא יראה וישמע אותי גומרת.. ואני גם רוצה לגמור ממנו ולא רק באוננות
אשמח לתשובה , תודה!
*** חשוב לציין שכבר עברנו הכול במיטה... מין אוראלי , אנאלי , חדירה, עשייה ביד אחד לשניה..... כבר הראיתי לו איך אני אוהבת שהוא נוגע לי ואיפה... אבל זה בכלל זאת לא עוזר...
בזמן האחרון כבר הגעתי למצב שאני באה למיטה עם חשק מיני נמוך כי אני כבר יודעת מראש שגם היום אני לא אגמוררררר !
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתר
מבולבלת ...28/08/2009אחותי אני כ"כ איתך בסיפור הזה!!!!
כל החשק המקסים של קיום יחסי מין יורד משמעותית כשאת כבר מגיעה למצב שאת יודעת מראש שלא תגמרי.
בזמן שהחבר עושה לפחות 5 מספרים בלילה.
זה מתסכל שחבל על הזמן.
אני מפחדת שיום יבוא ואני יתחיל לזייף לו\:
רק זה מה שחסר לי... לזייף בסקס כבר בגיל 20 !!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי שלום
מירב שרון29/08/2009להגיע לאורגזמה עם בן זוג זה להגיע איתו לשיא האינטימיות, לשחרר את כל העכבות והמעצורים וזה לא מובן מאליו. אם טרם ניסיתים את זה, אני הייתי מציעה לך לנסות לאונן בנוכחותו ושגם הוא יאונן בנוכחותך, לעשות את זה במקביל ולהגיע למצב שאת מצליחה להשתחרר באופן טוטאלי בנכוחותו, בתור התחלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אליך...
דניאלה פרייפלד29/08/2009האם את מדברת על לגמור שהוא בתוכך ללא גירוי ישיר על הדגדגן?
אני שואלת כי חושבים הרבה פעמים שגומרים רק בחדירה ...
לעומת זאת רוב הבנות צריכות גירוי ישיר על הדגדגן בכדי לגמור לשון אצבע...ואז לגמור לפניו ואז הוא חודר או לצאת ולגמור ואז הוא חוזר אליך .....יש שמצלחיות בתנוחות מסוימות לשפשף את עצמן דיו בכדי לגמור יחד או בלי אצבע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)