מדוע איני מצליחה לגמור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע איני מצליחה לגמור ?
    שירי
    28/08/2009

אני והחבר כמעט שנה ביחד ומקסיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
    יש לנו סקס מעולה אבל אני אף פעם מצליחה לגמור כשאני איתו, רק כשאני מאוננת לבד.

מה הסיבה וכיצד ניתן לפתור אותה ?? זה כבר נהיה ממש מתסכל... אני מאוד רוצה שהוא יראה וישמע אותי גומרת.. ואני גם רוצה לגמור ממנו ולא רק באוננות

אשמח לתשובה , תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע איני מצליחה לגמור ?

הוספת תגובה

• היי זו שוב אני , עם המשך

שירי
    28/08/2009

אני והחבר כמעט שנה ביחד ומקסיימים יחסי מין כבר חצי שנה.
    יש לנו סקס מעולה אבל אני אף פעם מצליחה לגמור כשאני איתו, רק כשאני מאוננת לבד.

מה הסיבה וכיצד ניתן לפתור אותה ?? זה כבר נהיה ממש מתסכל... אני מאוד רוצה שהוא יראה וישמע אותי גומרת.. ואני גם רוצה לגמור ממנו ולא רק באוננות

אשמח לתשובה , תודה!

*** חשוב לציין שכבר עברנו הכול במיטה... מין אוראלי , אנאלי , חדירה, עשייה ביד אחד לשניה..... כבר הראיתי לו איך אני אוהבת שהוא נוגע לי ואיפה... אבל זה בכלל זאת לא עוזר...

בזמן האחרון כבר הגעתי למצב שאני באה למיטה עם חשק מיני נמוך כי אני כבר יודעת מראש שגם היום אני לא אגמוררררר !

:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיתר

מבולבלת ...
    28/08/2009

אחותי אני כ"כ איתך בסיפור הזה!!!!
    כל החשק המקסים של קיום יחסי מין יורד משמעותית כשאת כבר מגיעה למצב שאת יודעת מראש שלא תגמרי.
    בזמן שהחבר עושה לפחות 5 מספרים בלילה.

זה מתסכל שחבל על הזמן.
    אני מפחדת שיום יבוא ואני יתחיל לזייף לו\:
    רק זה מה שחסר לי... לזייף בסקס כבר בגיל 20 !!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי שלום

מירב שרון
    29/08/2009

להגיע לאורגזמה עם בן זוג זה להגיע איתו לשיא האינטימיות, לשחרר את כל העכבות והמעצורים וזה לא מובן מאליו. אם טרם ניסיתים את זה, אני הייתי מציעה לך לנסות לאונן בנוכחותו ושגם הוא יאונן בנוכחותך, לעשות את זה במקביל ולהגיע למצב שאת מצליחה להשתחרר באופן טוטאלי בנכוחותו, בתור התחלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי אליך...

דניאלה פרייפלד
    29/08/2009

האם את מדברת על לגמור שהוא בתוכך ללא גירוי ישיר על הדגדגן?
    אני שואלת כי חושבים הרבה פעמים שגומרים רק בחדירה ...
    לעומת זאת רוב הבנות צריכות גירוי ישיר על הדגדגן בכדי לגמור לשון אצבע...ואז לגמור לפניו ואז הוא חודר או לצאת ולגמור ואז הוא חוזר אליך .....יש שמצלחיות בתנוחות מסוימות לשפשף את עצמן דיו בכדי לגמור יחד או בלי אצבע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו