איך מגדירים להגיע לאורגזמה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מגדירים להגיע לאורגזמה.
    רותם ;)
    30/08/2009

מזה בדיוק אומר להגיע לאורגזמה?איך זה בדיוק מתבטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• :)

דניאלה פרייפלד
    30/08/2009

רותם האם את מכירה את עצמך מבחינת מגע ידיך על גופך,
    אילו מקומות בגוף שלך עושים לך הרגשה נעימה שאת נוגעת.?
    האם את מאוננת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שכן

רותם ;)
    31/08/2009

ניראה לי שכן כאילו אני חושבת שאני מכירה את הגוף שלי יחסית אני בת 14 ואני מאוננת.. אבל אני לא יודעת אם אפשר להגיע לאורגזמה מאוננות? אם השאלה טיפשית אני מצטערת אני פשוט לא מבינה גדולה בנושא ואני רוצה יותר להבין ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם שלום

מירב שרון
    31/08/2009

השאלה שלך ממש לא טיפשית, נהפוכו היא מאוד במקום. לא מעט נשים אינן מכירות את הגוף שלהן ואינן מחוברות מספיק למיניות שבתוכן. לדברייך את כן התנסית באוננות וזה חשוב שתמשיכי לגלות את המיניות שלך עם עצמך. בעקרון רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, רק 1/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה מהחדירה עצמה. אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה " של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שמיועד לכל אשה שרוצה ללמוד איך היא יכולה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה על הצד הטוב ביותר. ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם :)

דניאלה פרייפלד
    01/09/2009

לא לשכח שאת רק בת 14
    החברה שלנו ממהרת ....אבל במיניותך ,את עם עצמך ובעתיד עם ...קחי את זמנך ,לא להיכנס ללחץ,
    גם כשאת נוגעת בגופך וגם באוננות לאט לאט, באווירה נעימה לך..תנהי ללא מטרה של אלא ההנאה קחי בחשבון שתחושת האורגזמה משתנה.....
    הדרך..... ואם יש אורגזמה מהטוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו