בעיות ביחסי מין!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביחסי מין!
    רק אני
    30/08/2009

שלום,אני בן 13 וחצי, ויש לי חברה כשנה.
    בשבועיים האחרונים קיימתי איתה פעמיים יחסי מין.אולי זה ישמע מוזר, אבל מצאתי 3 קונדומים סגורים לפני כמה חודשים, ולקחתי אותם. אם אני אמשיך לקיים איתה יחסי מין, אני יודע שצריך אמצעי מניעה, אבל אני צריך להתבייש לקנות קונדומים?בכלל ימכרו לי?
    בבקשה תעזרו לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביחסי מין!

הוספת תגובה

• אולי

דניאלה פרייפלד
    30/08/2009

"קשה" לקנות קונדומים אך תאמין לי קשה יותר בגילך ועוד יותר לחברה שלך אם "אתם" תיכנסו להריון!!!
    יהיה לך יותר קשה לעמוד בפני כל המי ומי שתצתרכו עזרה בגלל הריון לא רצוי, אז לא להגיע לשם להגיע לבית מרקחת!!!!
    לבדוק תאריך,גודל...לא להשאיר בשמש ,לא לשמר בכיס הרבה זמן,לקרא הוראות שימוש.
    לקחת אחריות עליכם
    כל הכבוד ששאלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז..

רק אני
    30/08/2009

אני צריך פשוט להיכנס לחנות ולקנות קונדומים? הגודל משנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרק אני שלום

מירב שרון
    30/08/2009

אפשר לקנות קונדומים בכל בית מרקחת של ניו-פארם ו/או סופר-פארם, וגם אפשר לקנות בפיצוציה. כמו שדניאלה כתבה, לבדוק היטב את תאריך התוקף, ולקנות גודל סטנדרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר אחד...

רק אני
    30/08/2009

זה נורמלי לקיים יחסי מין בגיל כזה? וחברה שלי הציעה סקס אורלי, מהם הסיכונים בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    30/08/2009

זה מאוד מאוד מוקדם לקיים יחסי מין בגיל הזה. הגוף אולי מוכן אבל הנפש עוד לא. אבל מאחר ואתה כבר פעיל מינית אז חשוב שיהיה לך את כל המידע שאתה צריך כדי לקחת אחריות על מעשייך. לגבי מין אוראלי, כל עוד אין מחלות מין, אין שום מניעה. מה שחשוב זה שתהיה הסכמה מלאה בכל מה שקשור בסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו