מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נכנס לאתרים פורנוגרפייםאביב31/08/2009
כי זה מגרה אותי.. ואז לפעמים אני מאונן.
האם זה טוב או רע? (אני בן 14.8.)
האם אוכל להפסיק או שאני מכור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
דניאלה פרייפלד31/08/2009אתחיל מהסוף - אם אתה יכול לא להיכנס יום שלם אתה עדין לא מכור....
אני מבינה מאד שאתרים אילו יכולים לגרות אותך ואחרים...
להיות מכור לכל דבר זה לא רצוי ולרוב עם השלכות לא חיוביות לטווח הארוך!!!
אך אני יותר מודאגת משני דברים אחרים חוץ מההתמכרות.
1) מזה שאתה שאתה מתגרה מסרטים ,מלראות ,וכך בעתיד אולי יהיה לך יותר קשה להתגרות בדרך אחרת.. לא בדמיון ויותר חשוב הרף של ההתגרות יצטרך לעלות ולעלות ותתחיל לראות סרטי פורנו עוד יותר בוטים וכך כשיהיה לך קשר אמיתי יהיה לך יותר קשה להתגרות מעצמך ותהיה תלוי בסרטים!!!
2)מה שאתה רואה בסרטים אינו אמיתי לא הגדלים ,לא משך הזמן שלוקח לגמור...אין הנאה לשני הצצדים בקיצור אתה מלמד את עצמך דרך הסרטים איך להיות מאהב גרוע ביותר!!!
כך שתגיע לקשר עם שריטה גדולה ..בקיצור אתה דואג לזה שחיי המין שלך יהיו על הפנים!!!
שטיפת מוח שלילי שהשיקום ממנו כמו מכל סם אחר.!!!
לתשומת לבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
אביב31/08/2009שאני רואה לצערי סרטים בוטים שנה מלאה ואיני יכול להפסיק בטוטאליות..(מקסימום שבוע).
האם זה נורמאלי שצינור הזרע בולט?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
דניאלה פרייפלד31/08/2009נכון אי אפשר להפסיק מיד וטוטאלית צריך לרדת בהדרגה...לא שבוע כן שבוע לא...
אם אתה יכול שבוע ללא סרטים מה קורה בשבוע לאחר מכן?שם תתחיל לרדת עד שאתה יכול שבוע ועד שעה? לאחר מכן שבוע +....עד לשבועיים שלושה וכו...
בזמן שאתה לא צופה תעבוד על גירויים בדמיון ללא צפייה.
בהצלחה
אני לא רופאה ,אך צינור הזרע פנימי, הוא מחבר בין שלפוחית השתן ליתרת האשך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)