בליעת זרע, האם זה מזיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת זרע, האם זה מזיק?
    מודאג
    31/08/2009

שלום רב,

אני בן 23, אני רוצה כבר מזמן לטעום או לבלוע את הזרע שלי אחרי אוננות, סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות את זה פעם אחת, אך בכל פעם שאני מנסה לעשות את זה אני לא מצליח כי אחרי שאני גומר החשק המיני שלי יורד, כך שאינני מצליח לבלוע או לטעום, מה לעשות ? האם יש לכם רעיון איך להתגבר על הבעיה הזאת?

שאלה שנייה, האם בליעת הזרע שלי תגרום לי למחלות בגוף? האם זה מזיק או משהו כזה?

תודה רבה
    המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת זרע, האם זה מזיק?

הוספת תגובה

• בחור

דניאלה פרייפלד
    31/08/2009

אני שמחה לשמע שאתה מענג את עצמך....
    אני לא שומעת לפי התאור שלך שיש לך בעיה
    תגמור על היד וותטעם.
    הטעם מושפע ממאכלים אז אתה יכול לבדוק עם זה גם נכון לגביך.
    זה יכול להיות המשחק ...
    אין כל סכנה בבלעית הזרע כל עוד אתה בריא
    תמשיך להינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מודאג
    31/08/2009

תודה רבה על תשובתך

לא הבנתי דבר אחד. את ציינת שכל עוד אני בריא אז אין בעיה בבליעת זרע, אז הכוונה היא למחלות מין? מבחינה מינית אני בריא לחלוטין, אין לי מחלות מין, אך מבחינה גופנית יש לי מעי רגיז IBS, זה לא מסוכן, אך לא נעים, בכל מקרה אז השאלה שלי עכשיו האם זה יכול להזיק (בליעת זרע) אם יש לי מעי רגיז? האם יש שינוי בתשובתך?

אשמח לקבל כל עזרה, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    31/08/2009

הזרע מורכב בעיקר מחלבונים ואין שום מניעה לבלוע את הזרע של עצמך. אם יש מחלת מין, אז יש סיכון של מין אוראלי אבל לדבריך אין לך אז אין לך ממה לחשוש גם לגבי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כה ......

חסוייה
    01/09/2009

אולי משהו לא בסדר איתי אולי אני לא מספיק מגרה בעיניו
    זה מוריד לי תחשק ....
    כשאני יודעת שגם ככה הוא לא מסתפק בי .
    ובכל זאת אני זאת שמציעה לו תנוחות אחרות שלא ישתעמם ממני
    זה מחרפן :\
    לוקח לו הרבה זמן לגמור , וזה אם הוא בכלל גומר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    04/09/2009

ענית כנראה בשרשור הלא נכון, תחפשי את השרשור שממנו התחלת ותצרפי את ההודעה שלך לשם על מנת שניתן יהיה להתייחס בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליעת זרע

Anonymous
    13/01/2013

אני בן 15 וקראתי את הכל אבל לא הבנתי בדיוק אם אני יכול או לא .. קצת הבנתי שכן אפשרי אבל לא הבנתי החלק שלי להיות בריא .. כאילו מחלות מין וכאלה? כי אני עדיין בתול ואני לא רוצה שאקבל איזה שהוא מחלה .. אז בבקשה תגידי לי אם אפשרי ומה זה להיות בריא כמו מה... אני רוצה לבלוע הזרע שלי לזמן רב :(
    אז אנא תעזרי לי בבקשה בבקשה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    07/02/2013

אם לא הבנת עדיין, אין שום מניעה שתבלע את הזרע של עצמך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו