מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליעת זרע, האם זה מזיק?מודאג31/08/2009
שלום רב,
אני בן 23, אני רוצה כבר מזמן לטעום או לבלוע את הזרע שלי אחרי אוננות, סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות את זה פעם אחת, אך בכל פעם שאני מנסה לעשות את זה אני לא מצליח כי אחרי שאני גומר החשק המיני שלי יורד, כך שאינני מצליח לבלוע או לטעום, מה לעשות ? האם יש לכם רעיון איך להתגבר על הבעיה הזאת?
שאלה שנייה, האם בליעת הזרע שלי תגרום לי למחלות בגוף? האם זה מזיק או משהו כזה?
תודה רבה
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור
דניאלה פרייפלד31/08/2009אני שמחה לשמע שאתה מענג את עצמך....
אני לא שומעת לפי התאור שלך שיש לך בעיה
תגמור על היד וותטעם.
הטעם מושפע ממאכלים אז אתה יכול לבדוק עם זה גם נכון לגביך.
זה יכול להיות המשחק ...
אין כל סכנה בבלעית הזרע כל עוד אתה בריא
תמשיך להינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מודאג31/08/2009תודה רבה על תשובתך
לא הבנתי דבר אחד. את ציינת שכל עוד אני בריא אז אין בעיה בבליעת זרע, אז הכוונה היא למחלות מין? מבחינה מינית אני בריא לחלוטין, אין לי מחלות מין, אך מבחינה גופנית יש לי מעי רגיז IBS, זה לא מסוכן, אך לא נעים, בכל מקרה אז השאלה שלי עכשיו האם זה יכול להזיק (בליעת זרע) אם יש לי מעי רגיז? האם יש שינוי בתשובתך?
אשמח לקבל כל עזרה, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון31/08/2009הזרע מורכב בעיקר מחלבונים ואין שום מניעה לבלוע את הזרע של עצמך. אם יש מחלת מין, אז יש סיכון של מין אוראלי אבל לדבריך אין לך אז אין לך ממה לחשוש גם לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה ......
חסוייה01/09/2009אולי משהו לא בסדר איתי אולי אני לא מספיק מגרה בעיניו
זה מוריד לי תחשק ....
כשאני יודעת שגם ככה הוא לא מסתפק בי .
ובכל זאת אני זאת שמציעה לו תנוחות אחרות שלא ישתעמם ממני
זה מחרפן :\
לוקח לו הרבה זמן לגמור , וזה אם הוא בכלל גומר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון04/09/2009ענית כנראה בשרשור הלא נכון, תחפשי את השרשור שממנו התחלת ותצרפי את ההודעה שלך לשם על מנת שניתן יהיה להתייחס בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת זרע
Anonymous13/01/2013אני בן 15 וקראתי את הכל אבל לא הבנתי בדיוק אם אני יכול או לא .. קצת הבנתי שכן אפשרי אבל לא הבנתי החלק שלי להיות בריא .. כאילו מחלות מין וכאלה? כי אני עדיין בתול ואני לא רוצה שאקבל איזה שהוא מחלה .. אז בבקשה תגידי לי אם אפשרי ומה זה להיות בריא כמו מה... אני רוצה לבלוע הזרע שלי לזמן רב :(
אז אנא תעזרי לי בבקשה בבקשה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/02/2013אם לא הבנת עדיין, אין שום מניעה שתבלע את הזרע של עצמך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)