חוסר אורגזמה גורם לכאב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אורגזמה גורם לכאב?
    בר
    01/09/2009

האם אצל בנות חוסר הגעה לאורגזמה יכול לגרום כאבים באיזור ?

הייתי עם חברה שלי אתמול והיא עדיין בתולה , כאילו זה חדש לה העסק , אתמול נגעתי לה באיזור והיא כמעט הגיעה לאורגזמה , היינו חייבים ללכת אז זה לא היה עד הסוף . זה קרה פעמיים . כאילו , פעמיים היינו צריכים ללכת אז פעמיים היא כמעט הגיעה , הלחץ של הנרתיק היה אדיר .
    בקיצור , כשהיא הגיעה הביתה שרף לה כשהיא נכנסה לשירותים , זה יכול להיות מלחץ של הנרתיק כשהוא חיכה לגמור ולא גמר , נכון ? כאילו , זה נורמטיבי שכואב לה ? ואם עדיין כואב לה אבל לא קבוע אלא רק בישיבה מהירה זה כואב לשניות ספורות ותנועות מסוימות שהיא עושה .

בקיצור שאלה ברורה - זה נורמטיבי ? או שאני צריך לדאוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אורגזמה גורם לכאב?

הוספת תגובה

• דברים ששכחתי להוסיף - תענו זה דחוףף

בר
    01/09/2009

הכאב שהיה לה זה לא כאב קטלני אך מציק , והכאב שהיה לה בבוקר הוא היה הרבה פחות פשוט עדיין שם .

אני יודע שאם לא גומרים ומגיעים כלכך רחוק [היא הייתה על סף גמירה] זה מכאיב לכמה זמן אחרי . כל גוף והתגובה שלו , אני רק רוצה להיות בטוח כי היא דואגת ואני לא רוצה להטעות אותה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בר

דניאלה פרייפלד
    01/09/2009

אני מאד מאריכה את הדאגה שלך!!!
    אבל אני קצת מבולבלת מהתאור שלך היות ויש הבדל בין כאב לשורף לה.....
    בכל אופן לא אמור לכאוב לאישה מהסיבה שהיא לא הגיע לאורגזמה.
    תנשה לברר איתה אם כואב או שורף..ואם אפשר איפה....
    יכול להיות שהמגע על הדגדגן יותר מדי ממושך או חזק ...יכול להיות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי , אני אסביר את התיאור לעומק

בר
    01/09/2009

כואב לה בבטן באיזור השחלה או מאיפה שיוצא הביצית חחח.
    ושורף לה כשהיא בשירותים. שרף לה יותר נכון , אבל לא חשוב ..
    צדקתי , זה היה מהלחץ ... כאילו , בגלל שהיא לא גמרה אז מאיפה שיוצא הביצית התנפח אז כאב . הגיוני , לא ?

תודה על כל מקרה :] אני צריך ללמוד להיות יותר עדין עם המגע , לאט לאט , לא רצים לשומקום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בר

דניאלה פרייפלד
    02/09/2009

יש בנות שקרוב לביוץ מרגישות כאב בבטן כפי שאתר מתאר אך זה פעם בחודש ולא מחייב..
    אם הצריבה ממשיכה שהיא מתן שתן כדאי שהיא תלך להיבדק - בדיקת שתן לתרבית בכדי לשלשול זהום.שתשתה מים או מיץ חמצוציות,שמפחית סיכון לזהום...
    אם הכאב ממשיך,ללא קשר למגע מיני, יכול להיות שמשהו אחר גורם לכאב, אז באמת כדאי שהיא תבדק.
    שהחברה שלך תהיה קשובה לגופה היא מכירה אותה הכי טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל הסתדר :]

בר
    02/09/2009

צדקתי , שרף לה כי הלחץ של הביצית לצאת הפך אדיר והביצית לא יצאה בסוף , אז זה התבטא בשתן , הגיוני לחלוטין , אני צדקתי גם בכאב הבטן שלה , ולא זה לא קשור לביוץ [יכול להיות שיש קשר עומקי יותר , אך אני בספק] , כי כמו שאמרתי פשוט הלחץ היה אדיר והיא לא הגיעה לאורגזמה מלאה והגוף היה חם וחום מרחיב אז הגוף שלה [החלק המיני] התנפח התנפח התנפח בלי להתפנצ'ר כביכול כשהיא מגיעה לאורזמה , אז זה כאב לה כשהגוף התחיל להתקרר לפני שהחלק המיני התקרר ..... שלוקח לו טיפה יותר זמן .

לא חשוב , הכאב עבר וכבר לא שורף לה ב"ה :]

תודה על כל מקרה :]]
    המשך יומנעים :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו