מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיתחרמנת מילד בבקשה עזרא!!!!!!!!!מגעילה05/09/2007
אני בת 16 ובזמן האחרון אני מיתחרמנת מהאח הקטן של חברה שלי (הוא בן 14)
האם זה נורמאלי שאני מיתחרמנת ככה? והאם זה בסדר אם אצליח לשכנע אותו לישכב
איתי? אני כל הזמן מאוננת עליו אני לא יכולה כבר אני חושבת על זה כל הזמן אני צריכה עזרא האם זה בסדר????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעקרון,זה ממש לא חשוב...
אנונימי05/09/2007תגידו לו שהוא חמוד ותגעי לו במכנס הרבה ,שהוא עושה ללך לדוגמא:"נואנה"תגידו לו שהוא חמוד עד שתגיעו לסיטואציה שאתהמ דברים על זה שתישכבו
וגם אם הוא דואג לעצמו הוא לא ישכב בגיל מוקדם{אתה הרי יותר גדולה ממנו...}
תגיד לו שהוא ממש ילד יפה והכל והוא ידלק עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מגעילה?
מירב שרון05/09/2007זה לגיטימי שיהיו לך מחשבות מיניות/פנטזיות מיניות, גם אם מדובר בנער שצעיר ממך בשנתיים. זה גם לגמרי בסדר שתאונני תוך כדי מחשבות עליו. לגבי שאלתך האם זה בסדר לשכב עמו, מדובר בנער בן 14, וקרוב לוודאי שאינו בשל רגשית לצעד כזה, זה עלול לאיים עליו, ויתכן שהוא ירתע מזה או לחילופין יתכן שזה יחמיא לו, אבל למה לא פשוט להרשות לעצמך ליהנות מהמחשבות ומהפנטזיות לגביו. לפעמים זה אפילו יותר טוב מהמציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אביב07/09/2007[email protected]
אני יהיה מוחלף להחליף את האח של החברה שלך ואני יהיה מוכן לשכב איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)