דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    חסוי
    05/09/2007

הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות לגבי ההודעה שרשמתי למטה..הייתי רואה את הנוזל של הזרע על הבגדים שלי?(היו שחורים באותו הזמן)כי זה ממש מלחיץ אותי שזה נכנס לתחתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• בעיקרון כשאני מאונן אז אני יכול

XTV
    05/09/2007

ליראות דיי טוב את הזרע שלי אם הוא על הבגד, אולי לא יהיה ניתן ליראות אם הוא יתיבש
    כי זה בעיקרון כאילו נישפחו עלייך מיים זה רק נוזל לא צבע.
    ואי אפשר להיכנס ככה להריון הזרע חייב לחדור לנרתיק זה דבר דיי בסיסי אם היית אומרת
    שהוא גמר לך באזור הכוס שהוא חשוף אז הייתה סבירות כל שהיא להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל מיקרא הסיכוי להריון הוא נמוך

XTV
    05/09/2007

עד אפסי אם הוא גמר בתחתונים ראיתי בחורות שגמרו להם בתחתונים או על הכוס והם לא לקחו גלולות ולא ניכנסו להריון.את יכולה תמיד ליבדוק את זה לא ניראה לי שמישהו יכול לתת לך
    תשובה חד משמעית חוץ בדיקה שאפשר ליקנות ולעשות בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    05/09/2007

עניתי לך על השאלה הזאת, תסתכל על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו