מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ראשון.03/09/2009
שלום אני ןב 18 ומעולם לא שכבתי
אני דיי מתבלבל בזהותי המינית אך רוצה כבר לחוות משהו כזה
לא עם גבר עם אישה אני מפחד שלא יעמוד או משוה כזה ואני לא בטח העצמי כי זו פעם ראשונה
מה צריך בשביל סקס טוב?
אייבר גדול?
כושר טוב?
יש לי שיערות שם אפשרי להוריד או שזה יעקוץ אותה יותר יש חשיבות לשיער שם?? תודה רבהף מה מומלץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/09/2009אתה מציין שיש לך בלבול בזהות המינית. אולי אתה מתכוון לכך שיש לך בלבול בנטייה המינית, שזה שונה. כלומר בזהות שלך אתה גבר, אבל לא ברור לך לגמרי אם אתה נמשך לנשים ו/או לגברים. בנושא של נטיות מיניות חשוב שתבין שיש רצף, אין כאן שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור, ואתה עדיין בגיל ההתבגרות, בגיל שבו יש לך לגיטימציה חברתית לחקור את הזהות שלך ואת המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. אז תאפשר לעצמך את החופש הזה מבלי לשפוט את עצמך.
אתה מציין שהנך מעוניין להתנסות כבר בסקס, אולי כדאי שקודם תתנסה במערכת יחסים של אינטימיות רגשית ואז תרגיש יותר ביטחון ויהיו לך פחות חששות לגבי האם יעמוד לך או לא, הסקס יגיע כשתהיה מוכן לזה עם מישהו/י שיש לך רגשות כלפיו/ה ושעמו/ה יש לך קשר של אמון, כבוד הדדי, ביטחון, תקשורת ופתיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)