בעיות בהשתנה + בתפקוד מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהשתנה + בתפקוד מיני
    חסוי
    03/09/2009

אהלן אני בן 20 ויש לי 2 בעיות שמאוד מטרידות אותי ועד עכשיו לא דיברתי עם אף אחד על העניין ..
    הראשונה והיותר חשובה היא בסקס - או שלא עומד בכלל , או שעומד לרגעים ספורים אבל לא מספיק בשביל תפקוד מלא, או שהכל בסדר אבל אז אני גומר ממש מהר .. (30 שניות במקסימום)
    הבעיה השניה היא שכשאשר אני מנסה להשתין במקומות ציבוריים/ליד אנשים אני לא מצליח ..
    למשל במשתנות או בים ודברים כאלה ..
    השאלה שלי היא האם יכול להיות שיש איזשהוא קשר פסיכולוגי בין הדברים , ואם כן איך אפשר לטפל בעניין . ?
    תודה רבה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    03/09/2009

אתה מתאר בעיה בזקפה ושפיכה מוקדמת. אכן מדובר בבעיות בתפקוד המיני וכמו בכל בעיה אצל באדם צריך להסתכל על גוף ונפש, כאשר באים לאבחן ולטפל בבעיה, צריך לשלול גורמים פיזיים, ולטפל בגורמים הפסיכולוגיים לבעיה. אני ממליצה לך להגיע להתייעצות במרפאה לטיפול מיני בנדון. לגבי הבעיה של השתנה במקום ציבורי, מאחר ואתה מציין שזה בעיה רק כאשר שזה במקום ציבורי ואחרת אין בעיה להשתין אז קרוב לוודאי שהגורם לכך הנו פסיכולוגי ומאוד יתכן שיש קשר בין הגורמים הפסיכולוגיים לבעיות בתפקוד המיני לגורם הפסיכולוגי של הבעיה בהשתנה. גם זה יעלה במסגרת הטיפול בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו