מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 זקוק לעזרהזה אני06/09/2007
אני בן 18 ועדיין לא קיימתי יחסי מין וגם לא הייתה לי חברה..
כבר היו לי אפשרויות לחברויות וכבר היו לי הזדמנויות לשכב עם בנות, פשוט לא אהבתי את הבנות והרגשתי שלא בנוח.
אולי זה נשמע טפשי, אבל אני הייתי מעדיף שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהי שאני יאהב ולא סתם "להבקיע" (כמו שחבר שלי אומר).
יש לי שני דברים..
1) האם זה נשמע לכם בסדר שאני בן 18 ועדיין לא קיימתי יחסים? כדאי לי למצוא חברה/מישהי לשכב איתה ולשכוח מכל הקטע של האהבה?
2)אני גם נורא מפחד, שכן הרוב המוחלט של הבנות בגילי שאני מכיר כבר קיימו יחסי מין מספר רב של פעמים ואני מפחד שאני יגמור מהר מדי, לפני שהן יגמרו ואז יווצר מצב לא נעים... (בכל זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי, והפעם המליון שלהן).
האם יש לכם כלשהם המלצות בעניין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפחד לא יכול לענות? מומחים?
זה אני06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות
06/09/20071) זה בהחלט בסדר שבגילך עדיין לא קיימת יחסי מין, בייחוד לאור העובדה שאתה רוצה רגש ולא סתם "הבקעה". אל תכנע ללחץ חברתי, אשר עשוי להשאיר אותך עם חוויה לא נעימה של פעם ראשונה.
2) אם הפעם הראשונה תהיה עם מישהי שאתה אוהב וזה יהיה הדדי, אז ממש לא משנה אם תשפוך מהר או לאט. הדגש צריך להיות על כל מה שמסביב ולא על החדירה והשפיכה.
תתחיל לחפש מישהי כלבבך ושאתה תהיה כלבבה. תהנו יחדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך שטויות גבר
האיש עם האגדה06/09/2007לך תהנה, כשתרצה להתחתן תחפש מישהי שאתה אוהב
נכון לעכשיו תחשוב על עצמך, הפעם הראשונה (בשבילנו הגברים) היא כמו הפעם השניה והשלישית והמליון
זיון... זה הכל, זה לא כמו בנות שמאבדות משהו מתוכן ואז הן רוצות שזה יהיה מיוחד (וזה היום כבר לא כ"כ ככה בגלל זה כל הבנות שאתה מכיר שרמוטות ובשבילהן זה יהיה הפעם המליון)
אם אתה רוצה רק להתנסות ככה לגעת באש לראות כמה היא חמה אולי תלך לאשת מקצוע או ידידה ממש טובה שרוצה לשכב איתך בשביל ההתנסות ולא בשביל ההתאהבות...
ואז תעשה סקס, תלמד, תחקור, תנסה אולי לרדת לה, תבקש ממנה שתרד לך, תנסה כל מני תנוחות שונות. זה הגיל אחי
תן להן בראש ועזוב אותך שטויות, נקה את המח ותתחיל לחשוב על וואי איזה כיף זה לזיין
וגם אם גמרת מוקדם אחי, אתה רק בן 18, תן לה בראש בפעם השניה והשלישית והרביעית...
תאמין לי אחי, מנסיון, אנחנו מסוגלים להחזיק גם לילה שלם אם אנחנו רוצים.
נכון שאחרי שגמרנו אנחנו מרגישים שוואלה, עשינו את מה שרצינו, גמרנו, עכשיו תני לי פאקינג לישון.
אבל אם זה מה שמטריד אותך אז תן לה בראש גם פעם שניה ושלישית... בסוף היא תגמור
ואם לא תקרא לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לזיין יש גם בנות כאלה ש
XTV06/09/2007"מזיינות" גברים בישביל הכיף הוא בן אדם שרוצה קצת יותר מסתם להיזדיין והארבה פעמים
בנות "מאבדות" את הבתולים והם לא ממש מרגישות שאיבדו משהו למעשה הם לא איבדו
כלום הם רק הרוויחו למרות שיש כאלה שעושות סצנה שלמה על זה ויש גם גברים שלא רוצים
לישכב סתם לא יודע מה זה עוזר שהוא לא מיזדיין אבל זה הרגשה שלו שהוא רוצה לעשות
את זה אם מישהי שהוא אוהב...וכל בן אדם זה משהו אחר יש בנות שרוצות לזיין כל גבר
שהם רק רואות וגברים שרוצים לחקות עד לאחת יש ויש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמו'שש אל תהיה פזיז
לירזו'ש16/09/2007מאמי אל תהיה פזיז בעניין הזה מה שבטוח זה שאני ממליצה לך שתעשה את זה ברגע שתחליט שאתה אוהב את הבחורה וזה הדדי
תאמין לי שזה לא כיף לעשות את זה עם בחורה כמו "צעצוע"...עצה שלי!
ואל תיגרר אחרי כל החמורים שעושים את זה מיליון פעם!! אין בזה טעם..
למרות שזה בדם שלכם מה נעשה..
אם תרצה לדבר או סתם להעביר דיבור..אני באיסי שלי
379661772
יאללה אז מקווה שהבהרתי לך כמה דברים..
בהצלחה שיהיה לך..
בייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אמור להביע "זה בדם שלכם" בנות
גבר גאה!!!!!!16/09/2007לא פחות חרמניות מגברים למעשה בנות יכולות ליהיות אפילו יותר חרמניות מגברים
וזה גם בדם שלכם רק קצת יותר ועובדה גם שבנות נהנות יותר מבנים בסקס (האיבר מין
הנשי מספק הארבה יותר הנאה מאשר איבר מין זכרי) וגם זה תוצאה של חרמנות וזה מצביע על
משהו,ואני מכיר בנות שמזיינות בנים על ימין ועל שמאל כמו ומיתיחסות לגברים כמו אל בובות
סקס למרות שהארבה מהגברים שהם מזיינות לא ממש מודעים ליחס שלהם ושהם יותר כוס חד פעמית מאשר בקשר כל שהוא איתן ולא רק בשכונה שלי יש כאלה יש הארבה מאד בנות כאלה
רק שאליהם מיתיחסים פחות והם לא פחות מגברים ש"מזיינים" כל בחורה כמו צעצוע,זה בדם שלכם
בדיוק כמו בדם שלנו ואולי אפילו יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)