עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    נינה
    04/09/2009

אני בת 19 וחבר שלי בן 24 אנחנו כבר 3 חודשים ביחד(עדיין לא שכבנו-אני בתולה),
    כל פעם שאנחנו נפגשים זה אצלו בבית ,רואים סרט ואז יושבים לדבר וכו' צוחקים וכיף(אנחנו כמעט ולא מתנשקים הוא לא מחבק אותי),אבל איכשהו זה תמיד מגיע למצב שהוא רוצה שאני ירד לו (בהתחלה היית מסרבת אבל עכשיו כבר לא) ואחרי שאני יורדת לו הוא כבר לא רוצה כלום לא להתנשק ולא להתחבק (ואני כן רוצה להתמזמז קצת כי זה כיף). מה זה אומר ההתנהגות שלו ? ומה עלי לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• נינה

דניאלה פרייפלד
    04/09/2009

שלום לך
    האמת, קשה לענות לשאלתך בקצרה ,אז סליחה אם אני אאריך..
    יש מגוון רחב של קשרים..
    אבל ממך אני שומעת שאת רוצה יותר !!!ממנו !רגשי !!!ולא רק הפיסי הרי, חיבוקים ונשיקות מקרבים,ומעלים רגשות נעימותשל שיכות (ועוד) הדדיות.
    האם נסית לדבר איתו? על איך את מרגישה,
    מה היית רוצה שיהיה בניכם,
    תתאמי איתו ציפיות.
    אני מציע לך לא למהר "לאבד" את ביתוליך (איתו) לפני שאת משוחחת איתו (לא על סקס מלא)
    וגם אחרי שאת משוחחת ואת מרגישה שהוא בא לקראתך.
    וגם אז 3 חודשים זה לא הרבה זמן קחי את זמנך שתכירו רגשית.שתכירי את תחושות גופך וגופו שאתם לבושים ולאחר מכן שאתם ערומים (כל זה ללא חדירה)
    את מביאה אותו לסיפוק האם הוא מוכן לענג אותך ולהביא אותך לסיפוק (מין אורלי עליך)
    כרגע זה נשמע מאד חד צצדי
    אני משארת,שאת אומרת מה היא רוצה ממני והאמת היא שלהרבה זוגות קשה לדבר על הנושאים שהעלתי ..
    אבל לאחר השיחה אם את נשארת בעמדת היורדת לו ....
    את תצתרכי לקחת החלטה!!!
    מה הציפיות שלך מקשר !!! (ממך, ממנו)
    כפי שציינתי, אין תשובה אחת
    את צריכה לחשוב מה את מקבלת שאת נשארת/הולכת ומה את מפסידה אם את נשארת/הולכת ושוב על בסיס הציפיות שלך מקשר...
    אני כן מדגישה שאין צורך למהר "ולאבד" את בתולייך
    אבל אם ....לא לשכח קונדום.
    תשתדלי לא להיכנס ללחץ...
    אני מקווה שיכלתי לעזור לך יותר מלהקשות עליך
    כי לא קל לך.. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה דברים..

נינה
    04/09/2009

אני מאוד מדה לך על תגובתך..
    דיברתי עמו על זה כבר והוא כן מציע לי כל מיני דברים (כמו:לרדת לי או לשכב) אבל אני מרגישה שאני עדיין לא מוכנה לזה ולא רוצה את זה בינתיים. גם כאשר אני נמצאת איתו אני לא מפגינה יותר מדי רגשות לא יוזמת נשיקות וכו' רק אם הוא מתחיל אז אני"זורמת", ואנחנו גם מתראים 3 פעמים בשבוע (אני בצבא הוא עובד) ולא מדברים הרבה פלא' ..
    והוא תמיד אומר שאני עושה לו את זה ממש טוב (הכי טוב מאלה שהיו לו)האם הוא מרגיש כלפי משהו,
    האם לדעתך אני צריכה לגמור את הקשר, כי אני לא ממש נהנת מהקשר בינתיים (אנחנו צוחקים מדברים והל סבבה ,אבל אני רוצה שהוא יפגין יותר רגשות אם הבנת למה אני מתכוונת ולפי מה שניראה לי הוא לא יזום את הפרידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נינה

דניאלה פרייפלד
    04/09/2009

בבקשה, תקראי שוב את מה שכתבת כתוגבה
    תחשבי
    תחזרי, אבל אל תמהרי
    ואז אנשה להשיב לך
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נינה?

דניאלה פרייפלד
    06/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו