מה לעשות...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות...?
    מודאג
    04/09/2009

שלום

אני בן 23 שנים, במשך 6 החודשים האחרונים יש לי הרגשות ותחושות מיניות מוזרות, קודם כל אני חייב לציין שלא כל כך הולך לי טוב עם הבחורות, אני לא יודע למה, ואני מת על בחורות, אבל לא מסתדר לי איתם (כלומר אני לא מצליח להקים קשר רציני), אז הבעיה היא ככה שבתקופה האחרונה אני מרגיש שאני רוצה לקיים יחסי מין עם גבר, אני כל כך מודאג מהמחשבות האלו, אף פעם בעבר לא חשבתי ככה ולא הרגשתי הרגשות כאלה, זה קרה רק בתקופה האחרונה שאני מאונן כשאני חושב שאני מקיים יחסי עם גבר, ויש לי הרגשות ותחושות מיניות לקיים יחסי מין עם גבר, ובנוסף התחושות שיש לי שאני רוצה להיות פסיבי.
    כשהתחילו תחושות כאלו, רציתי ליהנות ולנסות עם עצמי מתוך סקרנות, אז כשהייתי במקלחת ניסיתי כמה פעמים להכניס את האצבע, ואז הכנסתי והיה נעים מאוד, אך גם לא הספיק לי, אחר כך הכנסתי טוש (לא עבה במיוחד)... ואני עדיין מאונן כשאני אני חושב שאני מקיים יחסי מין עם גבר ואני הפסיבי.
    אני כל כך מודאג מזה שאני דו מיני ?
    דבר שני, אם יש לי הרגשות כאלו ואני מעוניין לנסות לקיים יחסי מין עם גבר, אך הבעיה שאני מתבייש לבקש זאת, או לדבר על דברים כאלו, כלומר אם אני רוצה לקיים יחסי מין עם ידיד שלי, איך אני אבקש זאת? כי הוא לא בכיוון, כלומר הוא לא דו מיני או משהו כזה...
    לציין כי כאשר אני מכניס אצבע , אני נהנה מאוד מזה, אבל יש לי הרגשה שזה עדין לא מספק אותי, אני רוצה לנסות ולהכניס דברים אחרים, אך אין לי רעיון מה אפשר עוד להכניס חוץ מאצבע וטוש...
    חשוב לציין עוד פעם שאני מאוד אוהב בחורות ולקיים יחסי מין עם בחורות, אך כפי שציינתי לא הולך לי טוב עם בחורות.
    אשמח לקבל את עזרתכם, תודב רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות...?

הוספת תגובה

• למודאג

דניאלה פרייפלד
    04/09/2009

שלום
    כמו רבים מאיתנו חונכנו שיש גבר/אישה גבר אוהב אישה אישה אוהבת גבר...
    ואז יש הומוסקסואלים ולסביות....
    אך האמת שיש קשת רחווה יותר מהשחור/לבן ונספחים....
    לדוגמא גברים/נשים שגם נהנים כפי שאתה מציין עליך שנהנה לקיים עם שני המיניםובכל זאת זהות מינית גברית...אתה פשוט לאהיודע עד כמה זה נפוץ...
    חלק מהלחץ, מובן, כי זה לא "מקובל" בתרבות שלנו,שהו או זה או זה!
    יחד עם זאת, בגלל שהחברה שלנו כך, לא היתי ממליצה לך לפנות לידיד שלך (למרות הרצון שלך) בהצעה להתקרב אליו מינית כאשר אתה אומר שאין לו נטיות לכיוון הזה. אתה תפגע! וחבל.
    לא קל לך היום וחבל לשים את עצמך במצב שאתה עלול להיפגע.
    אם כל הקושי שכרוך בכך אני חושבת שכדאי לךלפנות לקהילה ההומו לסבית לשמע אי ךואם הם יכולים לעזור לך. לצערי לאחרונה הם עלו לכותרות ,אך שם גם תוכל לפגוש גברים במצב שלך שהם דו או מבולבלים בנטיה שלהם,לשוחח ולשמע מה םמה עובר עליהם שאתה לא לבד.ליצור קשרים....
    לגבי גירוי אנאלי בנוסף לאצבע או טוש יש דילדו ויש שמיועד לחדירה אנאלית.
    יש חנות בשם סיסטרס חנות לאביזרי מין.חנות מינית חיובית...על כל דבר יש הסבר או דרך האינטרנט
    אתה עדין צעיר וזה בסדר להיות מבולבל ולבדוק.....ואם אתה דו מיני ,שוב הרבה מהאוכ' יש להם נטיה לדו אך לא תמיד ממומשת ..אל תכריח את עצמך להיות מה שאתה לא מרגיש שאתה...
    ולכן כדאי יעוץ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו