.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• .....
    לילך
    05/09/2009

שלום שמי ליז,אני עוד מעט בת 18 וחבר שלי שאני איתו כבר חודשיים בן 23, (הוא החבר הראשון שלי)אנחנו נפגשים כל יום בערב אנחנו יוצאם נהנים אך כאשר אנחנו לבד באינטימיות שלנו הקשר מתחיל להיות משעמם (כי אני אחת כזו שלא תיזום דברים או מהלכים) וכאשר הוא מציע לי כל מיני דברים אני מסרבת(כמו לקיים איתו יחסים וכו') ,ממש בתחילת הקשר היינו עושים מה שנקרא "סקס יבש" ואני מאוד הייתי נהנת מזה אבל לאחר תקופה מסויימת הוא פשוט הפסיק עם זה כניראה שנמאס לו מזה כבר והוא רוצה את הדבר האמיתי.ואני מאוד רוצה לשפר את הקשר שלנו אך איני רוצה לקיים יחסים עדיין .מה אני צריכה לעשות כדי להפוך את הרגעים שבהם אנחנו לבד למעניינים יותר כדי שאני והא לא נשתעמם(אנחנו משוחחים וזה מדברים על כל מיני דברים זה לא ממש משעמם- פשוט בקטעים האלה שציינתי זה כן)

אשמח מאוד אם תענו לי . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    .....

הוספת תגובה

• גם בנים יכולים להציע רעיונות..:)

לילך
    05/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליז שלום

מירב שרון
    05/09/2009

אתם כולו רק חודשיים ביחד וכבר משעמם?! את רק מתחילה להכיר אותו והוא אותך, אתם כל אחד מכם עולם ומלואו וכמה שלא תהיי ביחד איתו את לעולם לא תכירי אותו לגמרי, תמיד תגלו דברים חדשים אחד על השני. אתם נמצאים בתהליך של יצירת קשר של אינטימיות רגשית, האם את משתפת אותו במה שאת מרגישה כלפיו? האם הוא משתף אותך במה שהוא מרגיש כלפייך? חשוב מאוד לעבוד על התקשורת ביניכם, כולל תקשורת מינית. אם את עוד לא מוכנה לקיים יחסי מין איתו, אז הוא חייב לכבד את זה, זה חשוב שאת תרגישי מוכנה לזה ואת עדיין לא שם. רצוי היה שהאינטימיות הפיזית ביניכם תהיה מותאמת למידת האינטימיות הרגשית שנוצרה. לדברייך כבר בהתחלה הגעתם ל"סקס יבש". אפשר לעשות, stop, rewind ולחזור להתחלה, זה אומר לחזור לליטופים, חיבוקים, נשיקות , אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי ועוד. אתם צריכים להשקיע הרבה יותר במשחק המקדים. אני מזמינה אותך לחפש בגוגל את הפירמידה של מיניות של נואה לרנר כדי לראות מה עוד אפשר לעשות במשחק המקדים. יש מה שנקרא outer-sex וזה אומר כל מה שקשור בסקס שאינו כולל חדירה. אולי תדפיסי את הפירמידה ותעברו על זה ביחד. אבל קודם כל, לדבר איתו על כל זה, אין לו טלפתיה, וגם לך אין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו