מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורנו ואתרי סקסאין שם05/09/2009
שלום.
אניבן 14 ורציתי לדעת אם צפיה בפורנו בגילאים צעירים יותר עלולה לגרום להשלכות מסויימות, ואם כן - איך אפשר להוריד את מינון הצפיה עד שלא צופים יותר?
כי בזמן האחרון אני נכנס לאתרים כאלה ואני מרגיש שלמרות שאני רוצה להכנס, אחרי זה אני מצטער שנכנסתי. אני מפחד שזה יגרום לי משהו, לא יודע מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאין שם
דניאלה פרייפלד05/09/2009שלום
אכן יש השלכות בצפיה של פורנו ולרוב לא טובות.
לא שמים לב עד כמה מושפעים ממה שרואים.
הגדלים,הזמנים לא אמיתיות אין רגש וכך אתה עושה לעצמך שטיפת מח שלילית איך להתיחס לאחר וגם לעצמך,למיניותך
הרבה מגיעים/ות לרגע של אמת (גםעםעצמן) ולא מבינים מה קורה להם.
אז כל הכבוד, אתה כנראה קשוב לעצמך!!!!
אכן קשה להפסיק בבת אחת
אז ההצעה לרדת בהדרגה.
אם אתה צופה X שעות תרד בשעה כל יום, תעשה לוח
ותקבע לעצמך צ ופרים קטנים שאתה עומד בזה
ואולי אחת גדולה ,משהו שהבטחת לעצמך ליום שתוכל בלי זה.
שעה זאת הצעה תקבע לך זמן שתוכל לעמוד בו ולא שתכשיל את עצמך על הים הראשון
בהצלחה
כולי הערכה אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אין שם05/09/2009קודם כל, אני לא נכנס כל יום... זה קורה לי בעיקר בסופי שבוע כשאני חוזר מלהפגש עםחברים וההורים ישנים..
דבר שני, תודה רבה! אני אנסה את מה שהצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שם
דניאלה פרייפלד05/09/2009יופי! זה כבר טוב!!!!
אני משוכנעת שתצליח
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)