מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה לחדירה קלה לפי הטבעת..ישראל07/09/2007
אני רוצה לעשות דוגי סטייל ..
אבל הבעעיה שהחור שם ממש ממש קטן לחברה שלי.
מה צריך לעשות שהוא יקבלל גירויי והוא יפתח..?
ואם אני גורם שם אז היא יכולה להיכנס להריון?
וכמה זמן להנג אותם בפי הטבעת כדי שהוא יתרחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושבת שפי הטבעת יכול להיתרחב
המבינה07/09/2007לא מגירוי ולא מכלום פי הטבעת אינו איבר מין ואינו בנוי לחדירה (ברור שאפשר אך זה לא בנוי לזה) ואי אפשר להיכנס משם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תקשיב
היועץ07/09/2007מקרים של קושי בחדירה אנאלית ידועים כבר המון זמן, וכמו שהמבינה כותבת כתגובה הישבן באמת אינו איבר המיועד לחדירה, אבל עדיין, זהו בעצם איבר שבנו משריר (עטוף בשומן אצל חלקנו), ושריר ניתן למתוח ולשחרר.
אז לאן אני חותר?
בפעם הראשונה שבני זוג עושים אנאלי הם מאוד לחוצים מכך וזה מאוד נורמלי, האישה מהלחץ והחשש לכאב מפעילה את שרירי הישבן, דבר שגורם לחור "להתכווץ", ואז כשהגבר מנסה להחדיר זה בלתי אפשרי.
לכן, מה שאני ממליץ לך לעשות זה לנסות להרגיע אותה קודם ולגרום לה להרפות את שרירי הישבן, וכך החור "יתרחב".
איך לגרום לבחורה להרפות את שרירי הישבן?
יש לא מעט דרכים לעשות זאת, אבל הדרך הכי טובה ומוכרת היא משחק מקדים מאוד מאוד ארוך שבסיומו סקס עד אובדן חושים, אחרי הסקס שניכם רגועים, תנוחו מעט ואז רק אם שניכם מוכנים תלכו על זה, אם עדין הבחורה לחוצה והגבר לא מצליח להחדיר, אפשר למרוח קרם או שמן ארומטי (לא וזלין) ותוך כדי המריחה על האיבר שלך והחור שלה לשחק קצת עם האצבעות ואפילו להחדיר אותם, היא תבין שזה כואב אבל אפשר היא תמצא את ההנאה בזה ובסופו של דבר היא תירגע ותרפה את השרירים ואז... תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדירה קלה ומניעת כאבים במין אנאלי
מירב שרון07/09/2007על מנת למנוע כאבים בשל קיום יחסי מין אנאליים מומלץ:
1.שתהיה חדירה איטית והדרגתית.
2. להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL, ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.
3. להחדיר אצבע ורק אח"כ להחדיר את הפין.
4. רצוי שהפנים של בת הזוג יהיו מופנים כלפי מטה.
5. רצוי להשתמש בקונדום.
** חשוב להקפיד על כללי היגיינה, אם עושים מין אנאלי ורוצים אח"כ לקיים יחסי מין וגינליים צריך לשטוף היטב את הפין לפניכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)