כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    א'
    10/09/2009

אני בן 14.
    א. אורך הפין שלי הוא 12.5. כמה אחוזים מהנערים בגילי אורכם הוא כזה?
    ב. אני מאונן כ-3-4 פעמים בשבוע. כמה אחוזים מהנערים בגילי מאוננים בתדירות זו?
    ג. כשאני מאונן אני גומר בערך בדקה. האם כשאשכב לראשונה עם נשים אגמור מאוחר יותר?
    ד. יש לי חברה ואני רוצה שהיא תאונן לי. איך עלי לבקש ממנה זאת?
    ה. איזה סוג מין מעדיפות הנשים? רגיל עם חדירה, אנאלי, אוראלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

א'
    10/09/2009

*א. בזקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס

*מנהל פורום
    10/09/2009

אחי אין לי מה לענות לך שאלות שלך הם פשוט משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא. שלום

מירב שרון
    10/09/2009

א. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ. אתה רק בן 14, בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21 כולל הפין שלך. רק שתדע, לא משנה מה אורך הפין שלך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה ע"י גירוי חיצוני בדגדגן ולכן אורך הפין במקרה הזה אינו ממש רלבנטי. אבל העיסוק שלך סביב האורך מאוד טבעי ונורמלי, זאת השאלה הכי שכיחה בפורום. אין לי סטטיסטיקות בשבילך בנדון.
    ב. גם אוננות יומיומית הנה לגיטימית ונורמלית, גם כאן אין לי סטטיסטיקות בשבילך.
    ג. אם אינך מרגיש שיש לך שליטה על השפיכה, אתה יכול לעשות תרגילים שנקראים start-stop
    (תמצא בגוגל) על מנת ללמוד לעכב את השפיכה.
    ד. חשוב מאוד שתהיה תקשורת פתוחה כולל תקשורת מינית,לכן חשוב לדבר איתה על מה שקורה ביניכם, ומה שהיית רוצה שיקרה ביניכם. תבדוק איתה איך היא מרגישה לגבי זה ותכבד את בחירתה לכאן ולשם.
    ה. כל אשה הנה שונה, מתגרה באופן שונה, גומרת באופן שונה, לא ניתן לעשות כאן הכללה, זה מאוד אינדיבידואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו