שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    10/09/2009

אני בן 14. לפני כמה זמן התחלתי לצפות בפורנו, אבל אם הזמן התחלתי לנסות להפסיק והחלפתי את הפורנו בסרטונים של נשיקות, ליקוקים, נגיעות וכו' (בלי עירום). אני צופה בזה בערך פעמיים בשבוע ורק לעיתים רחוקות אני מתפתה לפורנו. אם אני אצליח להתנתק לגמרי מהפורנו,
    האם זה יהיה בסדר להמשיך לצפות בסרטונים שכתבתי בתדירות של פעמיים בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כנס

*מנהל פורום
    10/09/2009

אחי זה בסדר שאתה מתענין בדברים האלה תראה את זה בשביל הכיף שלך גם אתה בגיל התבגרות אז תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    10/09/2009

חשוב שאתה מודע לכך שצפייה בסרטי פורנו שאינם משקפים את המציאות ואף מעוותים אותה עלולים להשפיע על התפיסה שלך לגבי זוגיות ומיניות לטווח ארוך, ממקום של מודעות החלטת לעבור לסרטים ארוטיים יותר ופחות "כחולים". כמו כל דבר בחיים כל זמן שזה נעשה במידה אז זה בסדר. כל זמן שזה לא בא על חשבון דברים אחרים אז אין בעיה עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    10/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו