מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מינית - דחווף !!שירי12/09/2009
אני מודעת לזה שלא כל אחת יכולה להגיע לשפיכה מינית.
השאלה שלי היא : **כיצד אוכל לדעת אם אני יכולה להגיע לשפיכה ?
*הנשים שכן יכולות להגיע לשפיכה, כיצד הן עושות זאת? *איזה אזור הן מגרות?
*האם הגמירה של הנשים האלה היא מתבטאת בשפיכה ?* כלומר, כאשר הן גומרות, הן משפריצות אוטומטית ?
*האם שפיכה אצל נשים שיכולות לשפוך, היא בלתי רצונית ? *כלומר, האם ניתן לשלוט בזה?
אני מבינה שהנושא הזה משתנה מאישה לאישה, ושכל אישה יש לה דרך משלה להגיע לאורגזמה ושלא כולן יכולות לשפוך, אך אני אשמח מאוד אם תענו לי על כ-ל השאלות !!!!
הנושא מסקרן אותי, וכשאני צופה בסרטי פורנו, ואני רואה נשים שמגיעות לשפיכה מאוד מהר ובנוסף הן ממש משפריצות !! כלומר זה נראה כמו שתן....
*זה משהו מטורף מה שהולך שם, האם זה כך גם במציאות??
תענו לי בבקשה על כל השאלוות !!!!!! (סימנתי את כל השאלות שלי בכוכביות על מנת שלא תשכחו לתת לי מענה על אף שאלה! )
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (:
דניאלה פרייפלד12/09/2009או קיי
אני אל מבטיחה לענות על כלללללללל השאלותיך ,אשתדל
קודם אתחיל בתשובה שלא נשאלה: סרטי פורנו מבוימים!!! לרוב מה שאת רואה אינה מציאותי!!!
לא הגדלים ,לא הזמנים של.....,אין הנאה....אין צבע לדם אך יש המון מישכות שמושפרצות מכל.........
כולל החומר שמושפרץ מהאישה.
הכי הטוב להגיע לאורגזמה ..היא הכרות שלך עם עצמך
האם הסתכלת על איזור הפות שלך, האם את יודעת איך נראת השפתתים שלך, הפתיחה של הנרתיק ואת הדגדגן שלך???
לאחר מכן תתחילי לגעת בעצמך שם לאט לאט ותתקרבי לדגדגן ואז תגעי שם ..חופשי איך שאת רוצה ותחושי מה קורה לך.
ככל שאת נינוחה וממשיכגה להניות מהמגע על הדגדגן + תוכלי להביא את עצמך לאורגזמה.
את שולטת בזה כי אם תפסיקי לגעת הגירוי נפסק ...
וכך גם בזוג.
את צודקת כל אישה והאוגזמה שלה,התחושות של האורגזמה משתנות מאורגזמה לאורגזמה...
ולפעמים אין אורגזמה אך עדין נשאר ההנאה של כל הדרך.....
לא ציינת את גילך,אך לי זה לא כל כך משנה, כי אני ממליצה לכל אחת /ד להימנע מלראות סרטי פורנו "השריטה" בתווך הארוך לא שווה את ההנאה הרגעית.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל .......
שירי12/09/2009אני בת 16, וישלי בן זוג כבר שנה + ואנחנו מקיימים יחסי מין מלאים וכבר הגעתי פעמים רבות לאורגזמה גם על ידי אוננות וגם על ידי בן הזוג.
לפני כמה ימים , אוננתי ומיד אחרי שגמרתי היה לי תחושה שאני צריכה להשתין, הלכתי לשירותים והנוזל שיצא היה שקוף וחסר ריח (אני יודעת זאת כיוון ש"השתנתי" בכוס על מנת לראות אם הנוזל הוא שתן או שפיכה נשית).
השאלה שלי היא אם הנוזל שיצא היה שקוף וחסר ריח והוא הגיע מיד אחרי שהגעתי לאורגזמה, האם זה אומר שהגעתי לשפיכה מינית ?כלומר, האם מה שיצא זה שפיכה מינית?
כי כך קראתי בכתבות רבות.
אשמח אם תענו לי במהרה !
תודה...
הפורום הזה זה אחד הדברים הטובים שקרו לי, תודה שאתם תמיד עונים... (:
זה מנחם כשיש לך ממי לקבל תשובות על שאלות , וייעוץ....
תודה שוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
דניאלה פרייפלד12/09/2009אני שמחה לשמע שאת מכירה את עצמך.ויודעת איך לענג את עצמך לבד ועם בן זוגך.
את מתארת את נוזל "הסיכוך" שלך, כלומר שאת מתגרה הגוף מיצר נוזל בנרתיק שמאפשרת חדירה ללא כאב של הפין. ככל שאת מתגרה , באוננות ,את נרטבת. כמות הנוזל שונה מאישה לאישה יכול להיות שאת ממש נרטבת ולכן יוצא לך.
כמות גדולה יותר יהיה לרוב אחרי יחסי מין מלאים, ששם יש גם את הנוזלים של בן זוגך.,אם אינו עם קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)