אוננות ללא שפיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות ללא שפיכה
    חסוי
    12/09/2009

שלום.

אני מאונן די הרבה אך מכיוון שאיני רוצה לשפוך בתחתוני ו"להסגיר" את עצמי (אמי תגלה בכביסה וכו'), אני נמנע מלשפוך. כלומר, ברגע הגמירה, אני לוחץ די חזק עד שהרגע חולף. כבר ארבע שנים זה כך ורק לאחרונה עלה בי החשד שאני גורם נזק בריאותי בכך. כאילו, לאן הזרע החוזר? האם הוא יוצא מאוחר יותר בשתן? האם הוא "משומש" שוב בפעם הבאה? האם זה יכול לגרום לדלקת או פגם כלשהו באיברים פנימיים (ערמונית למשל) ? האם זה עלול לפגוע בעוצמת השפיכה בעתיד?

אני מאד מודאג מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות ללא שפיכה

הוספת תגובה

• הייתי שמח מאד אם מישהו היה מתייחס..

חסוי
    14/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    14/09/2009

זה לא מזיק לבריאות לעכב את השפיכה. מה שכן, אתה בעצם מרגיל את עצמך לא לגמור, ולטווח ארוך כשתהיה בזוגיות זה גם עלול להשפיע, להיות בשליטה על השפיכה זה משהו אחד אבל שלא ייוצר מצב של שפיכה מעוכבת. לכן, אני ממליצה לך לאונן במקלחת או בזמן שאתה בשרותים ולאפשר לעצמך לגמור בכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גם לך ולעידן על התשובה

חסוי
    15/09/2009

רק אתקן שאיני מעכב את השפיכה אלא משתדל לא לשפוך כלל אך מדגיש שאני גומר בלי בעיה ובכיף ולכן לא "מרגיל את עצמי לא לגמור" (כי אני כן) או גורם לעצמי "ייסורים גופניים ונפשיים" כפי שעידן מיליצ'ר כתב (כי אני לא).

אהיה הרבה יותר רגוע שאדע לבטח שאיני גורם נזק רפואי גופני בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• sorry :(

דניאלה פרייפלד
    14/09/2009

אני מנשה למצא תשובה מדויקת לשאלתך

טרם נתקלתי בשאלה משלך
    באופן עקרוני זרע נספג חזרה לעור
    זרע שיוצא, זאת אומרת...
    בנתיים התשובות שקבלתי הן שאתה לא עושה נזק אך שוב הסתכלו עלי ....

אולי תאונן באמבטיה מדי פעם כך תוכל להינות ולהרגיש את עצמך עד הסוף ו/ או
    שים מגבת מתחת תחביא את המגבת וכל כמה זמן תשים בכביסה או תשתיף את התחתונים של עצמך..
    אני יותר מודאגת שתרצה לגמר עם.....בעתיד כלומר ,אז יהיה לך קשה כי יהיו לך עיקבות של הלא נעים לגמר, בושה ,לכלוך, אסור....

רוב האמהות אמורות לדעת שבן המתבגר מאונן ולכן הסדינים רטובים או התחתון
    אך אני מבינה את זה שאתה מתביש

אם אני אשמע שאתה עושה נזק לעצמך אדעג לחזור
    לsorry

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות

חסוי
    15/09/2009

רציתי רק להגיד שההנאה מאוננות לא נפגמת כלל, וגם כשמדי פעם עולה בי החשש שמא לא אוכל לשפוך, אני אכן "מניח לזה לצאת" כדי לוודא שהכל בסדר ואכן הכל נראה בסדר.

אין לי חשש מהנאה בעתיד אלא רק מהאספקט הרפואי בעניין.

(אגב, באמבטיה בכלל לא נח :) )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    15/09/2009

נשמע שהתפקוד בסדר
    ולא לשכח העיקר ההנאה
    שנה טובה
    ( אמבטיה ....יש ויש)

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב להבין משהו עקרוני...

עידן מיליצ'ר
    15/09/2009

האם בכל השנים האלו לא היה לך קרי לילה? האם בכל השנים האלו לא "ברח" לך?! האם לא חשבת על נייר טואלט או טישו כדי לספוג את הזרע ע"מ שאמא לא תגלה? וככה לא תאלץ להעביר את עצמך ייסורים גופניים ונפשיים?

שנה טובה!\

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו